Katu-uskottava kypärämyssy

Rakkautta & Mamarkiaa

Kypärämyssyt on ihan järkyttävän käteviä pitämään lapsen pää lämpimänä. Ne sattuu myös olemaan ihan järkyttävän rumia. Erityisesti sellaiset Kivat-merkkiset, joiden päälle ei ole edes suunniteltu laitettavan pipoa. Muistan kuinka jo lapsena kauhistelin niitä. (90-luvulla pipotkaan eivät olleet katu-uskottavia, joten taisin laahustaa menemään sellaisilla löysillä huppuhatuilla ja fleecelippiksillä. Eli oikeasti ei kai yhtään sen upeampia.) 

Lapsen ulkoilupukeutumisessa voittaa tietysti suoja ja käytännöllisyys. Jos visuaaliset vaatimukset ei täyty, valitsen huonoista vähiten huonon.

Kikattelin viime talvena syötävän suloiselle astronautti-vauvalleni valkoisessa kypärähatussaan. Kypärämyssyinen Frida sai myös kutsumanimen "Karjalan evakko". Tänä vuonna opin, että jos kypärämyssyn aikoo saada villaisena ja mustana, niin se pitää ostaa jo heinäkuussa. Muuten talvivarusteet onkin vielä hankkimatta. Vuodessa Frida on myös oppinut pitämään kypärämyssyn pukemisesta, sillä sovittelu sai aikaan hurjia kikatuskohtauksia. 

Mainiolla on hyviä kypärämyssy-uutisia meille visuaalisesti vaativille äideille. Päänmukainen kypärämyssy, jonka päällä on väljä pipo! Merinovillaa. Monikäyttöinen harmaa väri. Suomessa neulottu. Perus beanie. Ei kompromissejä.

Milloin kypärämyssy päivitettiinkään viimeksi? Tervetuloa vuoteen 2016! 

 

Banksy kypärämyssy: Mainio  /  Kuvat: Mainio

 

Olimme tässä tyylissä kiinni jo viime talvena. Blogin instagramista voi käydä kurkkaamassa.

 

Kommentit

Terhii (Ei varmistettu)

Jos kypärämyssyn haluaa saada mustana ja villaisena, se pitää tehä ite! :D Esim myllymuksut.com myy mustaa merinovillaneulosta. Näin mie oon saanu just semmosen ku haluan :)

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Ahaa! Kiitos vinkistä, vaikka nuo omat tekemiset onkin aika olemattomissa. (Hukkaan mennyt ompelijan ammatti :D )

Kesällä löysin Jesper & Juniorista sellasen ohuen mustan villasen. Tuurilla, koska en ikinä käy siellä :D

riik
3h+kasvimaa

Haha, mulla on sama Kivat-trauma :D

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Ihanaa! Onneks en oo ainoa! Mietin jo, että tuli tunnustettua jotain, mitä kukaan ei ymmärrä :D

Teatime knitter (Ei varmistettu)

Kiva myssy ja söpö tuo kuvan lapsi myös. Itse suunnittelin vähän erilaisen kypärämyssyn: https://www.etsy.com/listing/491549719/knitting-pattern-a-beanie-and-sca...

Se on yhtä lämmin ja helppo pukea kuin kypärämyssy, mutta näyttää pipolta ja kaulahuivilta. Bussissa, kaupassa jne. myös helppo riisua hetkeksi kuin huppu eikä varmana häviä bussin penkille. :)

Suunnittelin siihen myös vuorin koska ainakin omat lapset on tosi herkkiä kutisemaan.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Onpa hieno malli! Kiitos linkistä! Vinkkaan siitä meidän pipomestarille. 

 

Teatime knitter (Ei varmistettu)

Voi kiitos! :) Täytynee kääntää ohjeet myös suomeksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.