Kesämeikin tehokaksikko

Rakkautta & Mamarkiaa

 

Kevyen ja vaivattoman kesämeikin ykköset ovat tässä: Iroisie Soin Parfait BB-voide ja Uoga Uoga Lip&Cheek voidemainen huuli- ja poskipuna. Juuri muuta en kasvoilleni olekaan lisännyt aamurutiinien jälkeen. Paitsi tietysti aurinkolasit, jos yhtään paistaa. Pienet ja riittoisat purkit kulkee helposti mukana kesän menoissakin. 

 

 

Iroisien BB-voiteessa on suojakerroin 25. Voide tasoittaa pieniä epätasaisuuksia ja hoitaa ihoa luonnon omilla ihmeaineilla. Rasvahapot ehkäisee tulehduksia ja tomaatin siemenistä peräisin oleva luonnon oma pigmentti antaa sävyä samalla hoitaen. BB-voide on vegaaninen. Epäilin alkuun tuotteen pientä kokoa, mutta se on ollut kyllä todella riittoisa. Voide levittyy hyvin, eikä kuvassa näkyvää määrää enempää tarvitse kerralla. 

 

 

Uoga Uogan voidemainen huuli- ja poskipunan yhdistelmä tekee sen minkä lupaa. Pigmenttiä on runsaasti, tuote levittyy hyvin, ja toimii todella sekä poskilla että huulilla. Se antaa poskille kivasti kuultavuutta, mutta huulille mattaista väriä. Huulet eivät myöskään tunnu kuivilta, ja väri kuluu huulilta tasaisesti pois. Sävy Lush, on ihanan marjaisa. Tummuutta ei kannata pelätä, koska värin saa häivytettyä poskilta hyvin, vaikka haluaisi maltillisemman sävyn. 

Uoga Uoga Lip&Cheek on valmistettu luonnollisista mineraaleista ja öljyistä. Tuote ei sisällä synteettisiä pigmenttejä tai karmiinia.

 

 

Heleät kesäterkut viralliselta kesälomalta! 

 

Iroisie Soin Parfait BB-voide: Jolie  /  Uoga Uoga Lip&Cheek: Greenlips Beauty (saatu)  /  Aurinkolasit: ostettu Berliinistä  /  T-paita: Samuji

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.