Kesän paras retkikassi: Play & Go Outdoor

Rakkautta & Mamarkiaa

Yhteistyössä: Kiddex / Play & Go 

 

 

Teimme pienen arki-illan retken Sääksjärven uimarannalle ja Vimman myyntitapahtumaan Nurmijärvelle. Sääksjärven kirkasvetinen lähde oli niin upea, että uimarannalle pitää palata kokonaiselle päiväreissullekin. Iltauinti ja retkieväät oli ihan parasta tavallisessa tiistai-illassa. Juuri sellaista mitä kesässä tarvitaan. Miniretkiä ja ulkoilua, niin ettei viikot vain hujahda silmissä ja panokset jää kesälomaan. 

Alkukesän paras retkikassi on ollut Play & Go Outdoors säilytyspussi. Tai oikeastaan se on yhtä aikaa retkipeite, säilytyspussi ja reissukassi. Toisin kuin puuvillaiset, sisätiloihin suunnitellut edeltäjänsä, tämä on valmistettu vedenkestävästä kankaasta ja malliin on lisätty kantohihna. Lisäksi maton pohjalla on pieni reikä, josta hiekka pääsee valumaan pois. Maton ja kassin yhdistelmä toimii ihan täydellisesti rannalle, sillä uintikamat on helppo vain kerätä säilytyspussiin, avata, ja kuljettaa sitten märät varusteet kotiin.

 

 

 

Play & Go Outdoors pussukka on ollut meillä mukana myös ulkoleikeissä, sillä sinne saa helposti pakattua pelejä ja hiekkakakkumuotteja. En ole saanut aikaiseksi ostaa kantohihnaa potkupyörälle, mutta retkikassin vuoksi se ei ole enää edes tarpeellista. Samaan pussiin saa pyörän lisäksi mahtumaan ainakin jalkapallon, keilapelin ja eväitä. Retkipeiton päällä on myös kiva levähtää ja syödä eväitä, joten erillistä vilttiä ei tarvitse kantaa. Vedenpitävää kangasta ei haittaa edes kostea nurmikko. 

 

 

Play & Go Outdoor on saapunut jälleenmyyjille vasta pari viikkoa sitten. Jos haluat kesän helpoimman retkivarusteen ja vähän surffikuosia kesätyyliin, löydät sen seuraavista myymälöistä: Iloinen Heppu, Leikkikauppa.fi, Ozbaby ja Minim

 

(Play & Go Outdoor ja Mini on saatu)

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentoi