Kevät alkaa Lastentorilla!

Rakkautta & Mamarkiaa

- Ainakin jos kevään alkamiseksi määrittelee maaliskuun ensimmäisen viikonlopun, ilmapallot, kevätvaatteet ja iloisen tapahtuman, voi Lastentoria pitää kevään aloituksena.

Lasten PR ja Riikan blogi kokoaa ensi lauantaina (4.3.) Telakkarantaan, upeaan Konepajan halliin (siellä missä Vimman myymäläkin sijaitsee) kiinnostavia yrityksiä, tapahtumaa lapsille ja bloggaajia kirppistelemään. Itse odotan, että saan ainakin ideoita pienten kevätkenkien ostoon Pikkujalat-verkkokaupan pisteeltä, ihastella Tuutilullan, Kiddown, Harakanpesän löytöjä, sekä yllättää Fridan uudella kirjasuosikilla S&S-kustantamon valikoimasta. Pop Up Kemujen ilmapallo-paja varmasti viihdyttää Fridaa ja Allua lounasaikaan asti, sillä olen itse myymässä tapahtuman bloggaajien vaatekirppiksellä. 

 

 

Otan mukaan kaikki kiertoon liikenevät Vimman vaatteet Fridalta, mutta minityyppi porskuttaa edelleen 80cm leggingseissä, joten kaappiin jää enemmän Vimmaa vasta parin kuukauden päästä. Mukaan tulee ainakin kenkiä ja yksi pilotti kevääksi, sekä muitakin hyväkuntoisia vaatteita Papulta, H&M baby Exclusive-mallistosta ja Zaralta. 

 

 

Täällä sairastupaa on kestänyt nyt viikon ja tänä viikonloppuna olemme molemmat Allun kanssa olleet kuumeessa. Toivotaan siis ensi lauantaiksi paitsi nuhatonta nenää, myös aurinkoista ulkoilusäätä. Olisi nimittäin upeaa kävellä taas Lastentorilta kotiin ilmapallot auringossa heiluen! (Ja jos ei ole keväinen ilma, niin lupaan, että Konepajan halli tarjoaa hyvät puitteet ilmapallojen heiluttamiseen ja niiden kuvaamiseen.)

Nähdään launtaina!

 

PS. Kuvassa näkyy muuten S&S-kustantamon Leikkimään, teippi! -kirjan inspiraation jälki. Oli pakko keksiä uusia leikkejä, kun lapsella oli niin paljon enemmän virtaa kuin kuumeessa makaavilla vanhemmilla. 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.