Kikattavan Kakkiaisen Discossa

Rakkautta & Mamarkiaa

Jos vauvavuosi ei sitä vielä opettanut, niin opiskelujen yhdistäminen kotiäitiyteen opetti. Joskus on vain todettava, että vuorokauden tunnit eivät riitä kaikkeen mitä haluaisi, ja joskus se pakottaa tekemään suunnitelmiin muutoksia. Tarkoitukseni mennä viime viikonloppuna Women of the World -festivaaleille Tampereelle romahti opiskelun takarajoihin. Tai oikeastaan se olin minä, joka romahti lauantaiaamuna myöntäessäni itselleni, että seuraavan päivän kahden välitentin toinen koealue oli vielä lukematta. Pienistä yksittäisistä syistä ja muutoksista johtuen en vain ollut saanut luettua tarpeeksi viikolla. 

Sunnuntaina pääsimme kuitenkin Kikattavan Kakkiaisen Lasten Discoon Savoy-teatteriin. Koealue oli luettu, toinen tehtävä palautettu ja Frida heräsi tavallista aiemmin, joten tuulet olivat myönteiset Kakkiaisen Helsingin ensiesiintymistä varten. 

 

 

Discoilemassa oli kaikenikäisiä lapsia, ihan vauvasta kouluikäiseen. Esitykseen oli numeroidut paikat katsomossa, mutta lavan eteen sai mennä tanssimaan vapaasti. Aluksi Frida istui haltioituneena korotetulla paikallaan, mutta lähti sitten eteen nauttimaan. Lavan sivulla oli hyvät paikat pienemmille ja aremmille, jotka saattavat vielä jäädä hieman isompien jalkoihin ja toisaalta eivät ihan edestä näe lavalle. Kakkiaisen tuleminen lavalle sai Fridan huutamaan "oioioioi!", ja nostamaan kädet ylös. 

Citykanin hahmo vei esitystä eteenpäin, käpytytöt tanssivat ja Kakkiainen veti DJ-setin biiseistään. Pallot ilmaan -kappale vapautti jättimäisiä ilmapalloja katsomon päälle ja lasten (sekä aikusten) tehtävä oli pitää ne ilmassa. Taas yksi "oioioioi!" Fridalta. Lopuksi Kakkiaiselle olisi päässyt heittämään ylävitoset, mutta jännitys oli liian kova ja päädyimme vain vilkuttelemaan metrin päästä. 

Vajaa 50 euroa kolmehenkiseltä perheeltä oli aika kova hinta discosta, ja se saattaa pakottaa perheitä miettimään millaisella ryhmällä lähtevät joraamaan. Maanantaina tosin olimme jo sitä mieltä, että Fridalle tuollaisen innostuneen hämmästyksen ja ihastuksen tarjoaminen, sekä sen seuraaminen olivat ehdottomasti koko rahan arvoisia. 

 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

Ihanat discokuvat :)

Tapahtumajärjestäjän näkökulmasta näiden tällaisten kulurakenne on kestämätön. Keikkapalkkiot ovat nousseet kun levymyyntiä ei ole ja isojen esiintymistilojen vuokrat on kovat. Sitten vielä riski siitä, tuleeko ihmisiä paikalle. Mutta olet oikeassa, tuo on kyllä kova hinta kolmen hengen discosta ja karsii varmasti osallistujia.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Juu, oon samaa mieltä noista kuluista. Tässäkin tapauksessa paikalla on iso merkitys onnistuneeseen kokemukseen, ja luulen ettei tuo Savoy ole mikään halpa järjestäjälle. 

Lapsille järjestetään aika vähän tapahtumia ja kokemuksia ympäri vuoden (johtuen varmasti juuri tuosta kulurakenteesta ja kannattavuudesta), että kyllä kannattaa mennä kun pääsee! Se ilo oli niin liikuttavaa. :) 

Kommentoi