Kirpeät syyspäivät

Rakkautta & Mamarkiaa

Nautin aurinkoisista ja kirpeistä syyspäivistä. Syyslapsen äitinä monet rakkaimmat äitiyslomamuistot vauvakuplaisista päivistä keskittyy juuri niihin päiviin. Kun ilmassa tuoksuu omenat tai Meiran tehdas, aurinkolasit voi yhdistää pipoon ja poolokaulukseen, ja ulkoilemaan pääsee milloin tahansa. 

Viikonloppuna ulkoiluhommissa oli vähän samaa kaikua, kuin silloin. Oli aurinko, syysluonto ja kuuma kaakao, sekä tietysti oma perhe. Vauva-ajoista tuttua oli myös se. että koko reissun tarkoitus oli saada Frida nukahtamaan. Kuten olen kertonut, päiväkodin aloituksen jälkeen sekä päivä- että yöunille käyminen on ollut todella raskas suoritus kotioloissa, ja rattaat ovat tarjonneet apua päiviin. Pienen hyppelyn jälkeen pieni retkeilijä nukahti rattaisiin, ja jatkoi uniaan omassa sängyssään vielä reilut kaksi tuntia kotiinpaluun jälkeen. 

 

Oi lokakuu, lisää näitä päiviä!

 

 

Luitko parin viikon takaisen jutun eettisistä ja ekologisista neuleista? Fridan villahaalari on Kauneven uudesta mallistosta. Epäröin hieman koon kanssa, mutta onneksi valitsin reilumman. Se menee ehkä jopa kaksi talvea. 

 

(Villahaalari on saatu blogin kautta.)

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentoi