Kulttuuri-combo Espoossa

Kesälomaviikon kylmä sää ei onneksi haittaa ravintoloissa ja museoissa olemista. Tampereen kyläilyjen jälkeen kävimme tosin Linnanmäellä yhden taapero-laitteen verran, kunnes vesisade yllätti ja siirryimme Alppitoriin syömään. Perjantaina vaihdoimme Helsingin museovaihtoehdot Espoon kulttuuritarjontaan. 

Näyttelykeskus WeeGee, jonka yhteydessä on myös Emma eli Espoon modernin taiteen museo, on niin monipuolinen paikka, että ihastuin siihen ihan valtavasti. Paljon näyttelyitä, upeat tilat sekä erityisen hyvä lounaskahvila, jossa tarjotaan lähellä tuotettuja ja omilla resepteillä valmistettuja tuotteita. Mukulan makuunkin oli helppo löytää terveellisiä vaihtoehtoja.

Lelumuseo Hevosenkenkä oli Fridan suosikki, ja vietimmekin siellä suurimman osan vierailuajasta. Emmassa kiersimme Kosketus / Saastamoisen säätiön kokoelmanäyttelyn ja For Fashion’s Sake -näyttelyn. Pink Twins / Parametronomicon -mediateos vaikutti jo esittelyissä kiinnostavalta, mutta jouduimme jättämään sen tällä kertaa väliin, sillä Frida ei väsymyksestään huolimatta nukahtanut rattaisiin. Näyttelykeskuksen takapihalla oleva Futuro-talokin jäi seuraavaan kertaan. Uskon, että se kiinnostaisi myös Fridaa kovasti. 

 

emma1.png

emma2.png

weegee3.png

weegee4.png

weegee5.png

weegee8.png

weegee6.png

weegee7.png

 

PS. Kaksi tuntia parkkiaikaa ei ainakaan taaperon kanssa riittänyt tälle reissulle.

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *