Lapsen epäsuoraa hemmottelua

Rakkautta & Mamarkiaa

H&M Beautyn Conscious -sarja on vihdoin täällä!

Vein flunssaisen Fridan tänään lääkäriin ja kävin samalla katsastamassa kosmetiikkasarjan ympäristöystävälliset uutuudet. Lähti ehkä vähän käsistä, mutta ihanat purkit ja hienostuneet tuoksut kiehtoivat kokeilemaan. Siirsin sairaan lapsen hemmottelun itseeni. Eihän puolivuotias tarvitse kipeänä muuta kuin syliä. Rentoutunutta ja virkistäytynyttä, turvallista syliä. 

On muuten ihmeellistä, miten heti tekee mieli antaa lapselle herkullista omenasosetta joka välissä, kun toinen on ressukka. 

 

H&M Beauty Conscious: 

Relaxing Body Cream / Vitalising Body Wash / Vitalising All Over Oil / Texture Styler / Nurturing Shampoo / Nurturing Conditioner

 

 

Kommentit

Lotta E
Lempiruoka

Kiinnostavaa! Kerrohan kokemuksia shampoosta ja hoitoaineesta, nykyiset vetelevät viimeisiään. Ja tuosta hemmottelusta, ei voi huolehtia toisista, jos ei itse ole kunnossa. Perussääntö jo lentokoneesta :)

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Haha, totta! 

Yhden kokeilun jälkeen ajatukset shampoosta ja hoitoaineesta on aika positiiviset. Shampoo vaahtosi ihanasti ja tuotteet tuoksui taivaallisilta! Hoitoaine saattaa olla liian kevyt nyt näille kuiville ja katkeileville hiuksille, mutta paikkailin öljyllä pesun jälkeen. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.