Lapsen temperamenttihoroskooppi, uhka vai mahdollisuus?

Rakkautta & Mamarkiaa

Viime päivinä Frida on innostuessaan purrut kaikki kuusi hammastansa yhteen, puristanut kätensä nyrkkiin ja irvistänyt. Ilme on yhtä aikaa huvittava ja pelottava. Suunnitteleeko lapseni ydinasetta ja maailmantuhoa?

Frida osaa olla aika pomottava tyyppi. Aurinkoinen ja leikkisä kujeilija muuttuu aivan mahdottomaksi, jos ei saa tahtoaan läpi. Määrätietoisuus ja kovapäisyys ovat toki hyviä piirteitä elämässä, mutta tällä hetkellä ne ovat välillä suunnattoman ärsyttäviä. 

Lasten temperamenttihoroskoopin mukaan Frida on hurmaava ja määräilevä leijonalapsi. Jopa horoskooppi muistuttaa edessä olevista, haastavista vuosista! Ulospäinsuuntautunut, eloisa keimailija tarvitsee huomiopäissään ja kiukutellessaan sekä napakkuutta että hienovaraisuutta vanhemmiltaan. Äitinä olen aika tiukka, enkä juurikaan siedä niskottelua. Pehmeyttä täytyy ehkä kasvattaa tulevaisuutta varten.

Kaksplussan sivuilta löytyy myös perhehoroskooppi ja kasvatushoroskooppi.

 

Toppi ja leggingsit: H&M Baby Exclusive  /  Keinutuoli ja jakkarapöytä: Jollyroom (saatu)  /  Matto: H&M Home  /  Pinnasänky: AVA room

 

Piileekö huuhaa-horoskoopeissa totuuden siemen? Löysitkö kuvauksista lapsesi?

Kommentoi