Lastentorin hulinat

Fridalla sattui lauantaina olemaan erityiskierroksilla kutkuttava, utelias nenä ja vilkkaat jalat. Vietimme päivän Telakkarannassa järjestetyssä Lastentori -tapahtumassa. Itse koin tapahtuman lähinnä kirpputoripöydän äärestä, Frida kiertäen hallia vauhdikkaasti suuntaa vaihtaen, ja Allu taas perässä juosten. Kun kysyin kävivätkö he ilmapallo-pajassa tai tutustuivatko tarjolla oleviin myyntipöytiin ja uutuustuotteisiin, sain vastaukseksi, että tuon hennerin kanssa on täysin mahdoton tehdä nyt mitään. Edes sitä ilmapalloa, josta itse olin niin innostunut.

 

lastentori1.png

lastentori2.png

 

Yhdeltäkin nurkalta katsottuna tapahtuma oli rento ja monipuolinen. Yhteistyökumppanit olivat mielenkiintoisia ja kiertely oli varmasti mukavaa. Oli ihana tavata uusia kasvoja, ystäviä, tuttuja ja jopa lukijoita (asia, joka yllättää minut aina). 

Tapahtuman lopuksi katsastin Fabelabin tuotteita ja bObles palloja Gefferin pisteellä, Harakanpesä Shopin ja Kiddown uutuuksia, sekä S&S-kustantamon kirjavalikoimaa. Hypistelin myös yövaloja Tuutilullan pöydällä, mutta sitten juutuin juttelemaan Harakanpesän Marikan kanssa, ja Tuutilullan tytöt saivat tyhjättyä pöydän siinä välissä. Fridan edellinen, päärynän muotoinen yövalo rikkoutui kuolasta, joten pieni empiminen uuden suhteen oli ehkä paikallaan. Vimman pisteeltä löytyi vielä aikaisempien mallistojen body edullisesti. 

Hyvällä torimielellä siis jotain kiertoon ja jotain tilalle.

 

 

lastentori3.png

lastentori5.png

lastentori4.png

 

Lastentori on Lasten PR:n ja Riikan blogin järjestämä tapahtuma. Viime lauantaina kuvattu video on nähtävissä Riikan blogin kanavalla.

 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *