Lil' Sidekick +ARVONTA

Rakkautta & Mamarkiaa

Yhteistyössä: Ipanainen

 

Sain Ipanaiselta testiin uudet Lil' Sidekick kiinnitysnauhat. Tässäpä on juuri sellainen tuote, jonka puuttumista markkinoilta ihmettelen. Mukulathan viskoo kaiken ympäriinsä! Luulisi erilaisia kiinnitysnauhoja olevan metritolkulla kaikissa lastentarvikemyymälöissä. Mutta ei. Tähän asti olen ratkaissut lelujen heittelyn erilaisilla nauhoilla. Päästään purkaantuneet ja haalistuneet nauhat saivat väistyä, kun saimme Lil' Sidekickin rattaisiin. Ylistys siis Ipanaiselle ja Lil' Sidekickille esiinmarssista!

Parissa päivässä olen kokeillut kiinnitysnauhoja leluihin ravintolan syöttötuolissa, rattaissa, keinussa ja kantorepussa. Seuraavaksi aion kokeilla Lil' Sidekickia vesipulloon rattaissa ja haarukkaan syöttötuolissa. Pakkohan sitä on kokeilla myös pipoon, jos vaan saan taiottua ensin niskalenkin vastakappaleeksi. Sukkien riemukkaaseen viskelyyn näistä ei sentään taida olla avuksi (vai onko?!), mutta muilta osin peli on voitettu.

STOP THE DROP GAME!

Vastapuoli, eli mukula, on ottanut pelin uudet säännöt hyvin vastaan, vaikka tavaroiden tippumattomuus hieman ihmetyttikin aluksi. Nauha on muuten yhtä usein suussa, kuin siinä roikkuvat lelut.

 

Värivaihtoehtoja on kolme:

Pinkki.

 

Harmaa (oma suosikkini).

 

Vihreä.

 

Nyt sinullakin on mahdollisuus saada oma Lil' Sidekick kiinnitysnauha!

Saan Ipanaiselta 3 kiinnitysnauhaa arvottavaksi lukijoideni kanssa. Voittajat saavat itse valita nauhansa värin kolmesta vaihtoehdosta. Kommentoi tähän postaukseen mihin sinä käyttäisit Lil' Sidekick kiinnitysnauhaa arjessasi. Voit osallistua sunnuntaihin 14.8. klo 23.59 asti. Ilmoitan voittajalle sähköpostilla, joten muista lisätä toimiva osoite kommenttiisi.

Onnea arvontaan!

 

*Yhteistyössä: Ipanainen*

 

Kommentit

Lilliii (Ei varmistettu)

Oi, kuulostaa loistotuotteelta! Käyttäysin nauhaa köyttämään mm. Lelut rattaisiin ja nokkamukin syöttötuoliin (joka muuten lentää lattialle useita kertoja päivässä). Helpottaisi kummasti tämänkin mamman arkea kun ei koko ajan tarvitsisi vahtia milloin lelut on viskottu maahan :)

margro (Ei varmistettu)

On kyllä kätevän näköistä! :) Käyttäisin nauhaa etenkin automatkoilla: neiti tylsistyy takapenkillä ilman leluja, mutta ne päätyvät pikavauhtia aina auton lattialle vaatien välillä pysähtymistä ja niiden nostamista :D

Emmi-Riika (Ei varmistettu)

Meillä kiinnitysnauhaa tarvittaisiin ainakin vaunulenkeillä ja ruokapöydässä. Lelut ja nokkamuki ja oikeastaan kaikki muukin lentää kaaressa ylilaitojen :D

Ihailin tuota jo Ipanaisen sivuilla. Täytyy varmaan pistää ostoslistalle, jos onni ei potkaise.

Lurre (Ei varmistettu)

Huippu idea kyllä tämmöinen! Olisi arjen helpottaja etenkin vaunuilla liikkuessa, ipana kun viskoo lelujaan koko ajan..

Kesätyttö (Ei varmistettu)

Vaikuttaa näppärältä :) Meillä tulisi käyttöön varmasti niin auton turvakaukalossa kuin rattaissakin lelujen kiinnittämiseen. Taitaisin ottaa herkullisen pinkin, vaikka meillä poika onkin :)

Aijaha (Ei varmistettu)

Mihin en käyttäis?! Ainakin nyt rattaisiin lemppari leluun ja kantoreppuun samahomma.

anna s. (Ei varmistettu)

Automatkoilla tämä olisi todella kätevä, sillä pienokainen tahtoo aina tiputtaa lelut kesken ajon :)

Heidi S (Ei varmistettu)

Meillä tuote tulisi todella tarpeeseen vaunulenkeillä.:)

J / World By J (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihan huipulta! Tätä käyttäisin vaunulenkillä, autossa, syöttötuolissa... Missä vain! :)

Laurahmariah (Ei varmistettu)

Oi näppärää! Täällä vajaa 4kk nyrkkimussuttaja vauhdissa, joka mielellään mussuttais lelujakin, mutta kun tarttuminen ei vielä täysin hallinnassa niin lelut lentelee minne sattuu :) Näppärä vekotin siihen :)

Tellervo (Ei varmistettu)

Tämän avulla voisi vaihdella mukana kulkevia leluja! Tähän asti on samat lelut kulkeneet tiukasti naruun solmittuina eri välineissä; yksi turvakaukalossa, yksi vaunuissa, yksi syöttötuolissa. Ja ne narut on aika nopeasti tosi ällöjä kun ovat jatkuvasti suussa!

Kantaja (Ei varmistettu)

Tällä olisi kätevä kiinnittää harso tai unilelu kantoreppuun. Ei tarvitsis enää pelätä, tippuuko matkasta

IjaP (Ei varmistettu)

Meillä ei vielä viskota leluja, mutta käyttöön tulisi varmasti myöhemmin mm. rattaisiin. Kätevä kun ei lelut lentäisi maahan ja likaantuisi.

Max-85 (Ei varmistettu)

Ehdottomasti rattaisiin! Muutama lempilelu on jo kadonnut kun poika niitä tiputtelee. Tämä olisi siis oiva apukeino!

MerjaR (Ei varmistettu)

Juurikin syöttötuoliin, rattaisiin, kaukaloon jne. Tarpeeseen ja käyttöön tulisi! Oma esikoismurunen syntymässä lähiaikoina, ja työn sekä kummilasten kautta kokemusta pikkuapinoista, joiden lelut lentää :D

Annaaaa (Ei varmistettu)

Rattaissa raikkaimman unilelun kiinnittämiseen.

Saravee (Ei varmistettu)

Tarpeellinen autoillessa, kävellessä syödessä ja vaunuillessa. Pikkumiehen lempipuuhaa kun on kaiken tiputtelu. ❤️

Intended Mum

Voi juuri viikonloppuna kaipailin tuollaista, kun olimme miehen luokkakokouksessa, joka järjestettiin ulkosalla. Siinä vauvoja (5kk) sylissä pitäessä kuolasta märkien lempilelujen putoamista hiekkaan sai koko ajan vahtia. Eli mukana arvonnassa! :)

hannasinimaria (Ei varmistettu)

Ainakin yksi vaunukaveri on jäänyt jo matkan varrelle, joten meillä kiinnitettäisiin unikaveri rattaiden turvakaareen tällä jos satutaan voittamaan :)

Ella (Ei varmistettu)

Liikun pyörätuolilla ja tyttöni on usein sylissäni rintarepussa, joten hyödyntäisin nauhaa kun olemme liikenteessä, silloin myös tavaroiden poimiminen maasta on haastavinta.

Perhonen15 (Ei varmistettu)

Loistava keksintö:) ehdottomasti kiinnitettäisiin rakas pehmolelu rattaisiin! Kerran se on jo kaupan lattialta noudettu kun sitä pitää viskoa pitkin, mutta ilmankaan ei selviä.

Hija (Ei varmistettu)

Käyttäisin tätä tuotetta ehdottomasti veneilyssä. Tuulen tempaama tai ylilaidan nakattu esine olisi helpompi pitää kyydissä mukana.

sniikku (Ei varmistettu)

Kyllä käyttäisin 1vuotiaan kanssa tätä ihan kaikkeen :)

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Onneksi olkoon, arpaonni suosi sinua! Otathan yhteyttä mari.mamarkia@gmail.com niin laitan sinulle postia! 

Amsi (Ei varmistettu)

Tälle olisi niiiiiiin paljon käyttöä automatkojen aikana ja vaunulenkeillä. Meillä juuri nyt taas vaihe, jossa kaikki tavarat viskotaan ympäriinsä. Harmaa on näistä oma suosikki <3

Aikku10 (Ei varmistettu)

Syöttötuliin virikeleluja ja rattaisiin myös. Olisi paljon käyttöä.

Henna28v (Ei varmistettu)

Hieno keksintö, rakas lelu pysyisi mukana koko ostosmatkan ajan rattaissa.

Peppinen (Ei varmistettu)

Autossa, kotona ja ulkoilussa olisi hyvä apu, ei tarvitse aina kyykkiä nostelemassa, nokkamukikin olisi paremmin hallussa. Harmaa olisi kiva väri.

emmaliinanen (Ei varmistettu)

kaupungilla ei vauvalle uskalla antaa mitään leluja kun ne menee ensin suuhun ja sitten maahan :D eli jatkossa saisi pieni muuallakin kuin kotona lelujaan mutustella.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Onneksi olkoon, arpaonni suosi sinua! Otathan yhteyttä mari.mamarkia@gmail.com niin laitan sinulle postia! 

AG (Ei varmistettu)

Oii, tämä syrjättäisi meidän kuminauhavirityksen rattaista - beben rakkain nalle on aina mukana!

Timea (Ei varmistettu)

Ihana! Käyttäisin kantaessa ulkona, helpottaisi huomattavasti matkoja, kun ei tarvitse odottaa kotiin asti, että saa maahan pudotetun lelun takaisin:)

sikkuralla (Ei varmistettu)

Ruokapöytään lelujen kiinnitykseen sekä rattaisiin leluille.

Riikkana (Ei varmistettu)

Tälläinen tulisi varmasti käyttöön etityisesti automatkoille turvakaukaloon. Vauva viihtyisi paremmin kun lelut pysyisivät paremmin ulottuvilla.

Ilsaaa (Ei varmistettu)

Unilelun kuljettaminen rattaissa on ollut ratkaisematon ongelma: sen katoaminen olisi kamalaa, mutta ratasunilla sitä kuitenkin tarvitaan. Tuttiklipsulla olen sitä tähän mennessä kiinnittänyt, mutta muksu saa sen kyllä halutessaan riuhdottua irti. Sarjassamme miten tätä tuotetta ei ole keksitty aiemmin :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Varmasti olisi kätevä! Kaukaloon kun ajaessa ei pysty tippunutta lelua nostamaan, kaupungilla rattaisiin ettei lempi lelu joudu hukkaan... Mukana arvonnassa jasminella82 @ gmail.com

Jonnuli (Ei varmistettu)

Ihania värejä! Köyttäisin tässä lähiviikkoina syntyvälle vauvalle ensilelut kaukaloon ja vaunukoppaan kiinni. Lelutkin pitää vielä hankkia niin tämö tulee oivaan aikaan ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai että tämä olisi ollut kultaakin kalliimpi esine meidän tämänhetkisellä Suomen mini-roadtripillä! Otin autoon meidän hieman kärsimättömälle melkein 1-vuotiaalle varmaan 8 lelua, joista jokainen lensi noin 10 minuutissa oven ja turvaistuimen väliseen tilaan... yritäppä nyt siinä sitten saada lapsi viihtymään se 4 tuntia :D

Terhiii (Ei varmistettu) http://terhintekema.blogspot.com

Just pari viikkoo sitte hävitettii kaupungille helistin ja kiroilin ja murehdin sitä että kuinka hölmö voin olla että otettiin leluks mukaan se kaikista "arvokkain" lelu! Tällä vempaimella ois ollu käyttöä. Onni onnettomuudessa oli että vauva oli viskannu sen just sinne tuttuun kauppaan ja työkaverit löysi sen :)

Jasunen

Harmaa menisi turvaistuimeen autossa tai matkarattaisiin! :)

minimexicanos@gmail.com

hilkka (Ei varmistettu)

Harmaa olisi kätevä rattaisiin :)

saj

Kaikenlaisen kiinnittämiseenhän tuota tulis käytettyä! Eikä varsinkaan tarvitsisi enää niitä omia epätoivoisia naruvirityksiä...

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Onneksi olkoon arpaonni suosi sinua! Otathan yhteyttä mari.mamarkia@gmail.com niin laitan sinulle postia!

TiiaB (Ei varmistettu)

Meille tämä tulisi todella tarpeeseen! 4kk vanha tyttöni kun ei ihan vielä jaksa pidellä lelujaan pidempiä hetkiä ja niinpä noukinkin niitä lattialta lukemattomia kertoja päivässä. :)

Kommentoi