Mádara 24h ale!

Rakkautta & Mamarkiaa

Mádaran suosittu 24h ale alkaa ensi yönä! Kyseessä on siis huima -40% alennus Mádaran verkkokaupan valikoimasta tiistaina 28.8. klo 00.01-23.59. Yli 50€ ostokset toimitetaan ilman postikuluja ja vähintään 80€ tilauksiin lisätään lahjana SMART ANTIOXIDANTS Anti-Fatigue silmänympärysvoide. Latasin jo toivelistalle omat ostokseni, joten voin napata ostokset näppärästi ostoskoriin ja saada nopean toimituksen. Tuon usein Mádaran tuotteita Latvian työmatkoilta ja suosin hyviä perustuotteita sekä itselleni, että Fridalle. Tässä muutamia testattuja suosikkejani alkavaan syksyyn.

 

Suojaa syysiholle.

Pihlaja Drops Glow Booster tehotipat antavat kuulautta ja suojaavat ihoa ympäristön haittatekijöiltä. Kesän hehkun saa varastettua tällä pidemmälle syksyyn.

Nokkonen Moisturising Mist, tehokosteuttava kasvovesi. Minusta on tullut ihan mahdoton kasvovedellä läträäjä. Parhaat suihkeet (ja nimenomaan suihkeet) kosteuttavat ja rauhoittavat, sekä käyvät koko vartalolle ja myös meikin päälle. Nokkossuihke sopii rauhoittamaan myös lapsen ihoärsytystä. Tätä pitää hamstrata ehkä kaksi purkkia.

Infusion Vert Intense Antioxidant vartalovoide on ihanan täyteläinen ja tehokkaasti kosteuttava ihon hemmottelija. Se imeytyy nopeasti ja tuoksuu ihanan raikkaalta.

Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil antaa vähän lisää tehoja voiteeseen. Käytän vartaloöljyjä työmatkoilla niiden riittoisuuden vuoksi, voiteita on paljon vaikeampi pakata mukaan riittävä määrä.

SOS syväkosteuttava naamio auttaa välittömästi kuivaa ja kireää ihoa. Hullaannuin tähän jo parista testikerrasta, kun ihoni palautui ihanan pehmeäksi ja tasaiseksi. Vajaa parikymppiä tästä pika-avusta maksaa itsensä takaisin tulevan syksyn viimoissa.

Plant Stem Cell Age-Defying aurinkovoide kasvoille oli koko kesän suosikki, kuten myös sarjan aurinkosuoja vartalolle. Mineraalipohjainen, ihon sävyyn sulautuva voide suojaa ilmansaasteilta ja ehkäisee aurinkovaurioita. Tarvitaan siis ehdottomasti myös syksyllä ja valoisina talvipäivinä.

Infusion Blanc Moisture käsi- ja vartalosaippua. Näitähän tarvitsee aina, etenkin jos kauniin ja ison pakkauksen hyvää tuotetta saa kuudella eurolla.

 

Perheen herkälle ja pienimmälle iholle (ja miksei isoillekin).

Cocoa and Plum Creamy Oil on yksi parhaista avuista Fridan talvikuivalle iholle. Se on tarvittaessa nopea levittää, kun vilkas typy on liian väsynyt iltatoimiin, mutta myös oiva apu hemmottelevaan satuhierontaa suihkun jälkeen. Pihistän tätä usein itsellenikin.

Cloudberry & Oat Hydrating Lotion on kevyt ja raikas perusvoide arkeen.

Oat & Camomille Gentle Wash puhdistaa hellästi ihanalla vaahdolla. Pumppupullosta on helppo annostella ja kamomilla rauhoittaa iltapesuja.

Oat & Linden Flower Shampoo on mieto hiuspohjalle ja silmille. Kosteuttavan lehmuksenkukkauutteen ansiosta hiukset on helpompi kammata pesun jälkeen.

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentit

Kommentoi