Malliston uudet muodot Roots Helsingissä

Rakkautta & Mamarkiaa

Lasten PR kutsui minut tutustumaan Melli EcoDesignin syysmalliston toiseen dropiin, joogaamaan ja brunssille Roots Helsinkiin. Siis inspiraatiota, tasapainoa ja ravintoa. Kelpo iltapäivä!

Mellin drop 2 sisältää paljon uusia malleja sekä ihania yllätyksiä. Vaikka koko mallisto ei heti ensisilmäyksellä vaikutakaan täysin ehjältä kokonaisuudelta, löytyy sen sisältä ajankohtaisia yhdistelmiä. Sulkakuosin uusimmasta väristä, tummansinisestä, saa koko setin. Myös mommy and me -tyyliin löytyy useita vaihtoehtoja. Naisten taskumekon uudessa mallissa vyötärölinja on laskettu rennosti lantiolle, ja samaa mekkoa on myös lapsille. Vauvoille malliston uutuudet olivat käytännöllinen frillahelmainen bodymekko (ehdoton, jos vauvan aikoo pukea mekkoon!) ja kaksinkertaisesta trikoosta valmistettu jumpsuit. Kodin tuotteistakin oli uutuuksia: sulkakuosiset sisustustyynynpäälliset ja vauvojen pussilakanasetti. Ehdottomat suosikkini mallistosta olivat neuletakki ja -pipo luomupuuvillasta.

Mellin logo on uudistunut ja samalla merkin koko tuotteissa on pienentynyt. Koska vaatteet suunnitellaan ja tehdään herkkäihoisia ajatellen, merkki- ja pesulaput ovat yleensä tuotteen ulkopuolella. On kuitenkin hyvä, että ne ovat huomaamattomampia. Mellin kankaat valmistetaan Suomessa ja tarvikkeet ompelulangasta lähtien pyritään löytämään Suomessa valmistettuina. Tuotteet myös ommellaan Suomessa.

 

 

Roots Helsinki on yhtä aikaa vegaaninen kahvila ja joogasali. Ihastuttava paikka! Joogasimme kevyesti ja söimme herkullisen brunssin. Rakastan paikkoja, joissa kaikki (tai ainakin melkein kaikki) on lisäksi gluteenitonta.

 

 

Roots Helsinki / Vaasankatu 14

 

Kommentit

Iina / Bebe au Lait (Ei varmistettu) http://bebeaulait.fi

Haha, ihan kuin Riikka naurais mun valokuvaamiselle tuossa yhdessä kuvassa! :D

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Hahaha, joo tosi amatöörimäistä kuvausta! :D

Ei vaan, tossa kuvassa on tosi hauska tunnelma! Toivottavasti nähdään taas pian!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.