Matkarattaiden valintaa

Rakkautta & Mamarkiaa

Matkasuunnitelmat aiheuttavat selailua myös matkarattaiden maailmassa.

Kärkikolmikkoon on selviytynyt Bugaboo Bee, Stokke Scoot ja Babyzen Yoyo.

 

Kaupunkilomalla, etenkin Berliinissä kätevintä olisi jos renkaat eivät olisi ilmatäytteiset. Hengittävyys lasketaan myös plussaksi, sillä Frida on ihmispatteri. Näppäryys, säädettävä työntöaisa ja istuinosa, sekä suojaava kuomu ovat tärkeitä. Muotoilu on myös yksi tärkeimmistä valintakriteereistä. Tällä hetkellä Stokket ovat vahva suosikkini.

Millaisia kokemuksia teillä on näistä matkarattaista? 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

yksi sana babyzeeen yoyo

I love mondays

Jos pelkkiä matkiksia haluut niin yoyo. Meillä on beet (esikoisella oli ne pelkästään, ei ns normi vaunuja ollenkaan) ja ne on ehkä vähän isot matkarattaat vaikka pieneen meneekin. Silti yritän keksiä tekosyytä yoyon hankinnalle.. Nytkin preferoin beetä seisomalaudalla jos ei tarvi molempia saada istumaan,  tuntuu tuplavaunut aika tankeilta kun on tottunut beehen ;) 

Heidi Joukolatar (Ei varmistettu) http://www.vauva.fi/blogit/joukolatar

Me hankittiin Stokke Scootit aikanaan Berliinin-lomalle ja en voi kuin suositella. Scootit ovat paljon enemmän kuin pelkät matkarattaat. Ja kun tytär täytti 1,5v tuli Scooteista meidän ykkösmenopelit ja niillä on ollut helppo liikkua Helsingissä taaperon kanssa. Pieni juttu Scooteista löytyy täältä: http://www.vauva.fi/blogit/joukolatar/stokke_scootit_kaupunkilomalla

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

No itseasiassa Scootit ja Bugikset on nyt voitolla, koska niistä saa istuimen käännettyä! En raaski tyttöä vielä laittaa katselemaan muita kuin työntäjää :)

Vähän arvelluttaa ne ilmatäytteiset renkaat Berliinissä, kun siellä on niin paljon sitä lasinsirua.. Teillä ei tainnu olla ongelmia niitten kanssa? Entä haittasiko se, että istuinosa pitää irroittaa, kun laittaa kasaan? Niin ainakin minulle liikkeessä kerrottiin, vaikka et tainnut sitä tuossa mainitakaan.. Ilmeisesti siis ei haitannut :) 

Tuo istuinkorkeus Scooteissa kyllä miellyttää! Ei tosiaan tartteis sitä syöttötuolia aina metsästää ja pääsee paremmin katselemaan! 

Meillä on Brion Smilet yhdistelmävaununa, ja tuollainen tyylikäs ja näppärä kaupunkiratas kiinnostaisi kärryttelyyn muutenkin kuin vaan matkoilla! ;) -Vaikka ainakin nyt vaunuvaiheessa olenkin ollut enemmän kuin tyytyväinen Smile:n.

Huhtikuussa on lähtö, joten onneksi on vielä vähän aikaa pähkäillä! 

Kiitos vinkeistä ja linkistä! :)

Kommentoi