Mihin uhma-mukula hävisi?

Rakkautta & Mamarkiaa

Riveiltä ja rivien välistä, ja ehkä etenkin instaa seuraavat lukijat ovat huomanneet syksyn ja alkutalven ottaneen koville. Moni juttu muuttui töiden ja päiväkodin aloituksen myötä, ja pitkään jatkunut epätietoisuus ja voimavarojen rajoilla eläminen on haastanut perhe-elämää. Luonnollisesti myös uhma-aika seurasi 2-vuotissyntymäpäivää siihen samaan syssyyn. 

Mutta nyt jokin on muuttunut! Uhma-mukulasta tuli joulun myötä leppoisa pälpättäjä, joka hoivaa pehmoleluja ja isäänsä, hihittelee, on aamuisin ensimmäisenä ja omatoimisesti pukenut päällensä, sekä nukahtaa iltasadun jälkeen itsekseen. Päiväkodistakin saimme palautetta, kuinka Frida naureskelee ja tarinoi hoitopäivät, eikä arkaile enää uudempia (lue 4kk jo töissä olleita) hoitajia.

 

 

Joten siskot (ja veljet), antaa tulla ja mennä. Pysähdy nauttimaan, kohta se menee ohi. Sitä käsittämättömän kiukun ja naurettavan suloisen päätösvallan aikaa, kuten myös tätä lauhkea viihdetaiteilijan seuraa tulee vielä ikävä. 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Ihana kuulla, että uhma on ainakin hetkellisesti selätetty. Ja vau, oon kateellinen tuosta omatoimisuudesta! Meillä poika ei halua eikä oikein osaakaan vielä pukea juuri sukkia kummempaa itse.

Mietin itseasiassa uhmaa itsekin muutama päivä sitten, kun poika oli jotenkin erityisen yhteistyökykyinen, eikä raivareita ollut ollut hetkeen. Ehkä meilläkin on joku suvantovaihe meneillään. Tästä täytyy nauttia :)

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Helpottaa huomattavasti, kun asiat etenee ilman kymmentä mutkaa. Joo toi pukemishomma on hauska, en tiiä mistä se on tullu! Molemmat rukkasetkin löytyy käsiin oikein. Oottelen seuraavaksi niitä omatoimisia vaatevalintoja :D

Toivottavasti teilläkin pysyy suvantovaihe yllä! 

Et kuule tiedäkään, kuinka huojentavaa tätä tekstiä oli lukea, kun itse yrittää päivittäin vain selvitä tuon oman uhmaajan kanssa. Frida ei kuitenkaan ole kuin muutaman kuukauden mun uhmista vanhempi, eli ehkä mekin joskus lähitulevaisuudessa saadaan meidän kiltti lapsi takaisin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.