Milk Baby + alekoodi

Rakkautta & Mamarkiaa

Yhteistyössä: Geffer Group / Lasten PR

 

 

Kukapa ei haluaisi helliä ja suojata lapsensa ihoa. Näissä purkeissa on ihastuttanut luonnollisuus, hieno koostumus ja hemmottelevat tuoksut, sekä leikkisät nimet ja yksinkertaisen tyylikäs ulkoasu. Fridankin mielestä purkeissa on jotain erityisen kiehtovaa ja pieni hoivailija haluaa omatoimisestikin (tarpeettoman usein) käyttää niitä.

Australialaisen Milk Babyn tuotteissa on käytetty mahdollisimman luonnollisia ja hoitavia ainesosia. Sarja tarjoaa hyvinvointia pienelle keholle ja mielelle puhdistaen, kosteuttaen ja hoitaen. Toisin sanoen apuja liikkuvampiin päiviin ja rauhallisempiin öihin. Milk Babya myy Suomessa tällä hetkellä vain Geffer Group

 

 

Spotty Tots -ihonhoitovoide rauhoittaa ja korjaa ärtynyttä ihoa. Se auttaa myös haavojen, hiertymien ja ihottumien hoidossa. Fridalle tulee välillä todella kuivia alueita ihoon ja voide paransi niiden kuntoa. Jopa niin paljon, että neuvolan lääkäri totesi ihon olevan hyvässä kunnossa, vaikka juuri viikkoa aiemmin tyttö oli saanut todella pahan ihoreaktion kylkeen ruoka-ainekosketuksesta. Silloinkin voide auttoi ja rauhoitti. 

Koostumus on kevyt, voide levittyy hyvin ja siinä on mieto tuoksu. Aineosina on käytetty shea voita, aloe veraa, sekä manteli-, avokado- ja jojobaöljyä.

 

 

Sleepy Bubs on suihkutettava hierontaöljy, joka tuoksuu ihanan rauhoittavalta. Emme harmikseni käyneet vauvahieronnassa, mutta tästä motivoituneena iltatoimet ovat sisältäneet enemmän kuvioiden piirtämistä ihoon ja rauhoittavia ihonhoitoliikkeitä (joita kai hieronnaksi voisi kutsua).

Laventeli ja ruusunmarja antavat öljylle runsaasti hellivää tuoksua, ja lisäävät öljyn kosteuttavia ja rentouttavia ominaisuuksia. Kehäkukkaäljy tuo antiseptisia ominaisuuksia ja auringonkukkaöljy välttämättömiä rasvahappoja.

 

 

Fairy Detangler -selvityssuihke on kesyttänyt meidän pörröpään ja takkutukan. Ilmeisesti Frida on perinyt minun hennon hiuslaatuni, joka pahimmillaan muistuttaa hattaraa. Suihke vähentää takkuja tekemällä hiuksista liukkaat ja kiiltävät. Pelargoniaöljy paitsi tuoksuu raikkaalta, sen luvataan myös auttamaan päätäiden ehkäisyssä. Todellinen tehotuote!

 

Alkutilanne.

 

Kuiviin hiuksiin suihkutettuna. (Toimii paremmin takkujen ehkäisijänä märissä hiuksissa, mutta kuvaus- ja mukulasyistä esimerkki näin.)

 

Vaikutus vielä päiväunien, leikkien ja muutamien raivareiden jälkeen.

 

Snotty Grotty on nuhanenien huonetuoksu, joka rauhoittaa ja helpottaa tukkoisuutta. Tehoyhdistelmä eukalyptusta ja piparminttua, kamferiöljyä ja kamomillaa, sekä ylang ylangia ja sitruuna-myrttiöljyä. Ilmassa sen tuoksuva vaikutus haihtuu mielestäni suhteellisen pian, mutta flunssa-aikaan tehostin sillä suihkun vaikutusta kylpyhuoneessa ja suihkutin sitä myös harsoon pinnasängyn viereen. 

 

 

Milk Baby sarjaan kuuluu lisäksi esimerkiksi Protect Me -aurinkosuoja, joka sopii pienillekin vauvoille 3 kuukauden iästä alkaen, sekä nimisuosikkini Moisturising Qweam -kosteusvoide. 

 

Lopuksi vielä ihana lahja lukijoille:

Alekoodilla MARI10 saat -10% alennuksen kaikista tuotteista Geffer Groupin verkkokaupassa. Milk Babyn lisäksi maahantuojan valikoimiin kuuluu esimerkiksi Crazy Safety kypärät, Fabelab sisustustuotteet ja bObles huonekalut. Koodi on voimassa maaliskuun loppuun saakka. 

Osallistu myös arvontaan blogin instagramissa, jossa voit voittaa Milk Baby tuotepaketin, jonka arvo on 50€. 

 

 

*Milk Baby tuotteet on saatu yhteistyössä Lasten PR:n ja Geffer Groupin kanssa.

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentoi