Olet 2-vuotias

Rakkautta & Mamarkiaa

Olet kujeileva viihdyttäjä ja huumorintajuinen hassuttelija. Tartut toimeen tomeran määrätietoisesti ja osoitat tahtoasi selkeästi. Olet nopea huimapää, mutta pelaat myös varman päälle. Olet herkkä, myötätuntoinen ja dramaattinen. Seuraat ihmisiä tarkkaavaisesti, ja tutustut etäältä. Tiedostat sekä yhdistät asioita, ja yllätät muistillasi meidät usein. Olet sekoitus meitä ja omaa itseäsi ainutlaatuisena yhdistelmänä. 

 

 

Syöt silmät kiinni ja hamuat annokset suuhusi päätä heiluttaen. Laskiessasi kymmeneen sanot kymppi tahallasi väärään kohtaan, ja vilkuilet kulmien alta huomasiko joku. Pyöriessäsi katsot aina tiukasti vastakkaiseen suuntaan, joka näyttää hellyyttävän hassulta. Tartut tilanteisiin, jaat aurinkolasit ja ilmoitat tanssiaika, kaikki mukaan tanssimaan. Sylissä työnnät äidin ja isän päitä yhteen vaatien pusuja, kuin mikäkin rakkauden lähettiläs. 

Tyhjennät reippaasti kauppakassit ja siirrät kokoosi nähden painaviakin esineitä, kuten usean kilon mehutonkkia. Teet mielestäsi epämieluisiakin asioita tarmolla, jos vain tiedät niitä seuraavan jotakin mieluista. 

 Juokset hassuhölkkää, jossa rytmi on erikoinen ja katse eri suuntaan kuin jalat. Hypitkin ympäriinsä, mutta korkealta tulet alas aina peruuttaen. Korjaat uskomattoman hyvin tasapainoasi ja vauhdista huolimatta, olet onnistunut välttämään isojakin kuhmuja. Juoksit ennen kuin osasit edes kävellä ja nyt hypit veteen ennen kuin osaat edes uida. 

Reagoit asioihin sydäntäsärkevän vahvasti. Puret itseäsi, kun harmittaa tai äiti satuttaa jalkansa. Suuttuessasi sinuun ei saa koskea, mutta musiikki rauhoittaa lähes poikkeuksetta. Joskus jähmetyt jännityksestä täysin, ja silloin sinut pitää auttaa pois tilanteesta. Liioittelet suloisesti asioita, näyttelet huomion eteen ja sepität jo nyt hassuja juttuja.   

 Leikit itseksesi ja seurailet sivusta muita lapsia, mutta tykkäät toisten lasten antamasta huomiosta. Liian rajua menoa, kuten kovia otteita tai ääniä kuitenkin pakoilet. Aikuisia piileksit äidin tai isän käden takana. Silloinkin, kun olet saanut heihin kontaktin napakasti moikkaamalla. Et ole koskaan harmistunut, jos joku ottaa lelun kädestäsi, vaan tartut lähellä olevaan toiseen leluun. Osaat kertoa paikkaan tai ihmiseen liittyviä tapahtumia. Jopa vaatehuoneen perältä nostettu pom pomeja sisältävä muovipussi oli Elmo-ystävän.

 

 

 

 

Olet 2-vuotias.

Kun tasan kaksi vuotta sitten toimme sinut kotiin, tuntui se yhtäaikaa pelottavalta ja maailman tärkeimmältä. Sinun vuoksesi olen valmis taistelemaan kuin leijonaemo. Myös itseni edessä. Sillä minulla on yhtä paljon opeteltavaa kuin sinulla. Jokainen kerta kun tartut käteeni, tiedän, että tästä matkasta tulee upea.

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentit

Girlandthezepra (Ei varmistettu)

Liikuttava ja ihana teksti ❤️ tästä kyllä tunnistaa tytön!

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

<3 Kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.