Onnistumisia

Rakkautta & Mamarkiaa

Tänä aamuna olo oli energinen! Vaikka en nukkunut juurikaan enempää kuin yleensä, olo oli upea. Onnistuimme! Ei pinnasängyn yli ojentautumista ja neljää kättä silittämässä ja rauhoittamassa itkevää vauvaa. Eilen illalla oli ensimmäinen vauvauinti  ja Frida nukahti ennenkuin ehti saada edes iltapulloaan! Ja nukkui aamuun asti. Aamulla hyväntuulisen vauvan lisäksi sängyssä loikoili tyytyväinen äiti. 

Viimeiset pari viikkoa olen ollut ihmeissäni mitä tapahtui sille tytölle, joka iltapullon jälkeen nukahti omaan sänkyynsä. Kuvittelin, että päivärutiinit vaativat enemmän huomiota kun ilta- ja yörutiinit olivat jo löytyneet. Ei. Fridan iltarutiineihin on tullut sydäntä särkevä iltatantrum. Ratkaisuksi on nyt kehitelty säännöllisiä, rauhallisia, iltarutiineja. Tähän asti tärkein havainto sujuvaan iltaan on ollut pienet unet ennen yöunia. Ja näköjään se vauvauinti. 

Tämän vajaan neljän äitiyskuukauden aikana olen oppinut ainakin sen, miten omat tunteet heijastuvat lapsesta. Olen tyytyväinen, että olen oppinut ottamaan rennommin. Tänä iltana äidin oma-aika-ohjelma, Marja Hintikka Live, hukkui vauvan itkuun, mutta sänkyyn meni rauhallinen vauva. Onnistuimme taas!

Fridan yökkäri: Lindex

 

Millainen mukula kasvaa kahden hassuttelevan ja tyylitietoisen vanhemman kanssa? Aloittaako rentouden löytänyt hormonipäissään äitisuorittamisen? Tätä ja kaikkea muuta Rakkautta & Mamarkiaa -blogissa. Tervetuloa mukaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.