Paluu arkeen

Perheen ensimmäinen lomamatka on takana ja Berliini ihastutti edelleen. Lapsenkin kanssa. Loma äitiyslomalla tuntui todella erilaiselta kuin lomat aiemmin. Ei ollut painetta hoitaa loma-ajan töitä etukäteen, eikä tunnetta viikon stressittömyydestä. Tavallaan lomahypetys jäi. Lomalla yhdessä vietetyt päivät ja erilainen ympäristö oli tietysti parasta, vaikka rutiineista ei vauvan kanssa pääsekään täysin eroon. Kotona taas ajattelin, että tässähän sitä taas jatketaan tutuissa kuvioissa. Ei alkufiilistelyjä eikä loppumasentelua, vain yksi todella kiva viikko.

Loman jälkeinen shokki iski silti äitiyslomalaiseen. Frida itki kaikki edellisen viikon itkut ja pyykkikasat täyttivät kylpyhuoneen lattian. Viikon dönerit ja currywurstit tekivät olosta raskaan ja aurinko paljasti viikon aikana kerääntyneet pölypallot lattialla. Maanantai ja arki. Tajusin olleeni lomalla. Täällä sitä taas ollaan kahdestaan vauvan kanssa.

Illalla huomasin, että Fridalle oli päivän aikana puhjennut etuhammas ylös oikealle. Ihanaa, että itkulle löytyi oikea syy. Äidin kanssa ei ehkä olekaan niin kamalaa olla kotona. 

Tosin Frida on kyllä ollut erityisen mielissään, kun lähdetään ulos. 

 

kirsikkapuu.png

pusubaarissa.png

puisto.png

 

Lisää lomasta tulossa blogiin, kun hammasitkut rauhoittuvat ja unet pitenevät! 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *