Papu SS17 kuvauksissa

Rakkautta & Mamarkiaa

Olin mukana Papun SS17 aikuisten malliston kuvauksissa. Ennätysmäärä tuotteita kuvattiin studiolla kahden mallin päällä, rennolla asenteella ja aidolla tunnelmalla. Minua kysyttiin malliksi (uskoakseni) osittain ystävän kautta ja osittain haluttujen ulkoisten piirteiden vuoksi. Kuvaukset eivät siis liittyneet mitenkään blogiini, mutta halusin tarjota kurkistuksen kuvien taakse ja välittää teille fiiliksiä tästä tammikuussa unelmoidusta kesästä. 

Dream.

 

 

Papulaisten välittömien ja hersyvien ihmisten, ja ihastuttavaan mallistoon tutustumisen lisäksi päivien mieleenpainuvimmat yksittäiset asiat olivat upea, Zuii luomukosmetiikalla tehty meikkipohja (joka teki ihosta täydellisen!) sekä Terhi Pölkin beiget tennarit. Ah.

Mitään kuvausasentoa ei aseteltu, eikä tarkkoja ohjeita ollut. Menin kameran eteen, tunnustelin oloani vaatteissa, liikuin, tanssin, unelmoin ja nauroin. Parhaimmat kuvat kun saattavat tulla vähän vahingossa. Papun puolesta on tärkeää, että tuotteet näyttävät kuvissa todellisilta, joten mitään ylimääräisiä muokkauksia ei tehty. Törmään erilaisissa facebook-ryhmissä kyselyihin mallistojen sovituskuvista. Mallistokuvien perusteella voi suoraan nähdä, miltä M-koon vaatteet näyttävät minulla, 168cm pitkällä ja 60-kiloisella naisella. Joistakin tuotteista oli S-koko, kuten pellavaisessa Dream-mekossa ja topissa. 

 

 

Papun SS17 Dream malliston Drop 2 tulee myyntiin muuten huomenna (23.3.) vapauttaen esimerkiksi tuon ihanan pellavaisen Dream -setin sekä Mesh - paidan ja hameen saataville!

 

En enää tarkalleen muista mitä kuvittelin poimivani, marjoja vai hedelmiä, mutta hämmennyin miettimään poimitaanko ne maasta vai puusta. Tuloksena tuli tämä kuva.

 

Jutun kuvat ovat joko minun tai Papulaisten ottamia. Malliston kuvat otti valokuvaaja Mikko Ovaska. Tunnistatte varmaan mitkä ne näistä kuvista ovat!

 

 

Lue myös: 

SS17 suosikit: PAPU (adults)

SS17 suosikit: PAPU (children)

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Tosi hienoja kuvia on susta otettu :) Olen ihastellut niitä Papun instatilillä.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Kiitos! Oli kyllä hauskaa ja hienoa tutustua samalla tuotteisiin. Lopullisia kuvia oli kyllä jännä oottaa. Yhtäkkiä vaan oma kuva pompsahti instagramissa eteen :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.