Perhe-elämää Kalliossa, osa 1: Kampaajalla

Tällä viikolla olemme viettäneet kaksi mukavaa arki-iltaa lähialueen parhaimmissa paikoissa. Koska ne sopivat erinomaisesti myös lapsiperheille, ajattelin, että muutkin voivat hyötyä näistä vinkeistä ja samalla voin avata teille enemmän meidän perhe-elämää. Pieniä pysähdyksiä arjesta Kalliossa siis tulossa. 

 

Keskiviikko-illan ohjelmassa oli kampauksia ja kahvia. Tarkemmin sanottuna hiusten leikkausta ja virvokkeita. Vaasankadulla sijaitsevan Hiushuone Dandyn tiloissa on nimittäin myös kahvila Pequeño. Paikka on tuttu Fridallekin, sillä kävimme siellä usein leikkaamassa otsistani matkalla leikkipuistoon. Seuralaiseni leikki rattaissa tämän nopean toimituksen ajan. Ystävänikin kävi äitiyslomalla Dandyssä juuri päikkäriaikaan, sillä vaunut pystyi jättämään ulos ja kampaajan tuoli oli ison lasi-ikkunan edessä lähellä vaunuja.

Paikka on tyylikäs, viihtyisä ja erinomaisen lapsiystävällinen paikka. Rentoa menoa, leluja ja muuta ihasteltavaa riittää. 

 

dandy.png

dandy2.png

dandy3.png

 

Seinän apinat ja vesimelonit ovat Fridan suosikkeja, vaikka lopulta päästyään kampaajan tuoliin vähän jännittikin. Onneksi ipad pelasti tilanteen, eikä ”uusi tyyppi” eli kampaaja ollut enää niin pelottava. Latvojen tasauksen jälkeen juotiin mehua ja limua, vaihdettiin päivän kuulumiset ja leikittiin. Frida kertoili olleensa vastapäisessä talossa ”silloin kun oli isompi”. Siellä oli kuulemma musiikkia. Me puhuttiin Allun kanssa vähän töistä ja suunniteltiin illan ruokaa. Minun hiusten leikkauksen ajan Frida leikki kampaamon leluilla, piirteli ja teki ruokaa. Hiusten pesun yhteydessä tajusin, että olen vieraantunut synteettisistä pesuaineista ja niiden käyttö vähän puistatti. Päähieronta sentään oli taivaallinen. Kotimatkalla haettiin iltaruoka Fafa’sista, eli ”Fridan ja Allun kirjain -paikasta”. Iisi homma. 

 

dandy4.png

dandy5.png

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *