Perhe safkalla

Rakkautta & Mamarkiaa

Pöytävaraus on kello 16.00 ja mukula ei meinaa herätä päiväunilta. Soitan matkalta ravintolaan ja kerron, että valitettavasti saavumme hieman myöhässä. Istumme pöydässä kello 16.13 erittäin rivakan kävelyn päätteeksi. Fridan mielestä kova vauhti oli ehkä parasta matkassa, enkä (ihme kyllä) itsekään kiristellyt tilannetta sen enempää. 

Perheet Safkaa -tapahtumapäivä, ravintola The Cock ja hurjan leppoisa meininki. Pöytien äärellä ruokaili kaikenlaisia ihmisiä, ihan pikkuriikkisiä vauvoja, aikuisia ja kaikkia siltä väliltä. Henkilökunta palveli iloisesti ja aidolla tavalla. Hekään eivät yrittäneet mitään ylimääräistä tapahtuman vuoksi, mikä oli iso plussa. Perheet Safkaa -tapahtumaa varten ravintolassa oli oma lastenlista ja pöydässä odotti puuhavihko, värikynät ja värityskuva. Piirustustarvikkeita The Cockista saa kyllä ilman erikoistapahtumiakin. Kaikki ravintolassa olivat tasapainoisesti vuorovaikutuksessa keskenään, aivan kuten pitäisi aina olla. Ilman mitään hämminkiä.

 

 

(Kotiin muuten juostiin taas vauhdilla. Nimittäin saunavuorolle!)

 

 

Lue myös:

5+1 vinkkiä lapsen kanssa ravintolaan

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hämmentävää... Meillä oli myös pöytävaraus klo 16. Kun kysyimme ruokaa porukan pienimmille, oli vastaus, että lastenlista loppui klo 16. Eikä kyllä tarjottu värityskuvia tai kyniä.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Voi kurjaa, että kokemus tismalleen samaan aikaan samassa paikassa on ollut niin erilainen! Lastenlistan aikaraja oli vähän epäselvästi ilmoitettu, joten kysyin varausta tehdessä onko listaa 16.00 alkavalla varauksella ja vastaus oli kyllä, klo 12-16 alkavat pöytävaraukset kuuluvat lastenlistan alle. Viereisessä pöydästä tosin kuulin, että jälkiruokaa ei enää saanut viiden jälkeen listalta, vaikka he olivat ravintolassa ennen meitä. Tosin sen ymmärränkin, kun tilausta ei tehty aluksi. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.