RAGAMUF

Rakkautta & Mamarkiaa

 

Ihastuin näihin joulukuussa ja olen odottanut joukkorahoitus-kampanjaa innolla. Nyt se on alkanut ja osallistuin oitis! Hyvä suomalainen idea, kaunis toteutus ja humanitäärisyys kohtaavat tässä huikeassa RAGAMUF tuoliryijyssä.

Sitä paitsi, eihän sitä tiedä jos joskus muutamme johonkin, missä kodikkuutta tuo lempituolin sijaan helpommin mukaan otettava tuoliryijy.

 

 

 

RAGAMUF on joustava tuoliryijy, joka muotoutuu erilaisten tuolien päälle antaen niille uuden ilmeen. Se työllistää Turkissa lähellä Syyrian rajaa asuvia syyrialais-pakolaisnaisia. Tuoliryijy solmitaan käsin tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaaleista tuotetusta neuloskuteesta. Naisille maksetaan reilua lainmukaista palkkaa. 

RAGAMUF on syntynyt Martta Leskelän intohimosta humanitääriseen työhön ja tuoliryijyn idea on muotoilija Tuula Pöyhösen käsistä. RAGAMUF lanseerattiin tiistaina Indiegogo-joukkorahoituskampanjana. Kampanjan tavoite on saavuttaa kansaivälistä näkyvyyttä ja mahdollisimman paljon ennakkotilauksia, jotta mahdollisimman monia pakolaisnaisia voidaan työllistää.

 

 

 

Kuvat ja lähteet: RAGAMUF

 

 

RAGAMUF inspiroi aiemmin:

Tekstuuri-joulukalenteri / 8. luukku

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentit

Martta Ragamufilta (Ei varmistettu)

Kiitos, oli ilo nähdä juttusi! Tämä on erittäin tärkeää, jotta saamme Ragamufia maailmalle. Tuet näin osaltasi pakolaisnaisten työllistämistä. <3

Martta Leskelä, RAGAMUF

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Oi kiitos sanoistasi! On ilo jakaa hyvää tuottavia, innovatiivisia ja kauniita asioita. :)

Travojago
Travojago

Hitsi vieköön, että onkin ihania. ♥ 

Jospa vaikka sitä sijoittaisi omaan synttärilahjaan.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Niinpä! Hyvä sijoitus :)

pimassou (Ei varmistettu)

Arvostan. Isolla sydämellä. <3

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

He tekevät kyllä upeaa ja merkittävää työtä :)

Mesimeeri (Ei varmistettu)

Tämä hanke on mahtava! Siinä yhdistyvät monet asiat: suomalaisten naisten osaaminen, rohkeus ja sitkeys. Humaani tavoite on tehdä hyvää, työllistää köyhiä syyrialaisnaisia, joilla ei ole mitään. Hankkeen nettisivuilta voi lukea hankkeen takana olevista naisista, Martta Leskelästä ja suunnittelija Tuula Pöyhösestä. Heillä on osaamista ja kokemusta viedä hanketta eteenpäin. Moni on miettinyt, että voisi auttaa jollain tavalla, mutta epäröinyt eikä ole löytänyt sopivaa tapaa. Nyt on! Samalla saa itselleen ihanan oman väritoiveen täyttävän tuoliryijyn.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Viimeisin uutiskirje suoraan Turkista ja naisten koulutuksista oli todella koskettava. Hienoa olla osana tätä!

Kommentoi