SCOOTing around

Rakkautta & Mamarkiaa

 

Matkavalmistelut nousi eilen huippuunsa, kun Stokkelta saapui lähetys. Saimme ihanat, Aqua bluen -väriset Stokke Scootit ja pian jo säntäilemme Berliinin kaduilla!

Scooting with Scoots!

Tai onhan matkaan vielä kuukausi aikaa, enkä malttaisi millään olla käyttämättä näitä jo nyt! Melkein jo lähdin tänään ostamaan sopivaa, harmaata lämpöpussia, jotta voisimme jo hieman koeajaa näitä ihanuuksia. Aamupuuro keitettiinkin Fridan istuessa naureskellen uusissa rattaissa ja välillä kiemurtelimme eteisessä ja olohuoneessa. On muuten mahtavaa, kun työntöaisan saa käännettyä kokonaan rungon suuntaisesti ja pääsee ihan lähelle lasta! Frida loikoili kuomun alla pastellinvihreän valon kajossa ja nautti selkeästi uusien rattaiden mukavuudesta.

 

Saimme myös Polka Dots, pallokuosisen Style Kit -lisävarustesetin, josta kuvissa näkyy käännettävä istuinpehmuste.

 

Kesäksi on vielä ainakin Espanjan reissu tulossa, joten matkatarvetta ainakin on. Luulen kyllä, että näillä ajellaan kaikkialla keväästä syksyyn. Onhan värikin ihanan kesäinen ja trendikäs aqua.

Matkavalmisteluita ja rattaiden käyttökokemuksia on siis tulossa blogiin! Stokke Scooteihin tutustumisesta ja uudesta Racing Kit -lisävarustesetistä voit lukea aiemmasta postauksesta.

 

*Yhteistyössä: STOKKE*

 

Kommentit

Miha
Me and my bebes

Stokke Scootit ovat ihan parhaimmat matkarattaat kyllä! Ja toimivat hyvin kyllä myös loskakeleissäkin :) Toimivat myös hyvin syöttötuolina, kun istuimen kääntää kasvot menosuuntaan. Tämä Aqua Blue väri on kyllä ihana!

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Hienoa! Toi syöttötuoli-homma on kyllä kätevä reissussa, ja muuallakin! :)

Kommentoi