Shoppailuvinkki: Design Letters nokkamuki

Rakkautta & Mamarkiaa

Muutama kuukausi sitten sain melko suuren mittakaavan päähänpinttymän. Minun oli saatava Design Letters nokkamuki Fridalle. Ystäväni oli ostanut sellaisen Köpiksen matkaltaan, ja päätin metsästää sellaisen käsiini.

Homma ei ollut erityisen helppo. Melamiinikirjainmukiin erikseen ostettavia nokkakansia myytiin vain harvassa nettikaupassa. En löytänyt googlettamalla ainoatakaan kivijalkamyymälää, jonka hyllyjä ihastuttaisi pastelliset nokkamukin kannet. Ilmeisesti en myöskään ollut yksin mielihaluni kanssa, sillä kannet olivat loppuunmyytyjä. 

Mukista juomisen opettelu on siis saanut odottaa, kun äiti on odottanut nettikauppojen varastojen täydentymistä.

Mukimetsästyksen tiimellyksessä löysin ihastuttavan Seita Shop nettikaupan. Itseasiassa, netin lisäksi Seita Shop myy pohjoismaisia sisustustuotteita ja vaatteita kahdessa myymälässään Pellossa ja Äkäslompolossa. Ihanat tuotteet ja ajatus valveutuneesta jälleenmyyjästä saivat minut tarkkailemaan Seita Shopin varastotilannetta. Lapissa on joku, joka on ymmärtänyt skandinaavisia nokkamuki-mutseja, kun etelän tyypit eivät vielä ole. 

Facebook toi ilosanoman varastoon saapuneista nokkamukin kansista ja nyt täällä odotellaan Fridan ensimmäistä omaa mukia! Kannen värin valitseminen oli äärimmäisen vaikeaa, mutta päädyin lopulta pinkkiin. 

Nyt niitä siis saa!

 

 

 

Kuvat: Design Letters / Seita Shop

Kommentit

Anjuska
Ripaus elämäämme

Vitsit mikä aarreaitta tuo nettikauppa! 

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Niinpä! Tilasin myös Hayn talouspaperitelineen, jota oon yrittänyt etsiä Helsingistä! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.