Spurtti Tallinnaan

Rakkautta & Mamarkiaa

Allulle tuli pikainen, päivän työreissu Tallinnaan ja lähdimme Fridan kanssa mukaan. Aikaiselle aamulautalle emme edes yrittäneet, sillä edellisen illan 1-vuotiskuvaukset venyivät puolille öin. Nousimme Fridan kanssa yhdeksältä (niinpä!) ja hetken epäröin lähtöä. Satamaan piti ehtiä alle tunnissa. Ajattelin väsynyttä työmatkalaista ja tylsää paluumatkaa, ja päätin yrittää ehtiä laivaan. Hilkullehan se meni. Ehkä se oli se kakkavaippa tai se, että laitoin ripsiväriä, mutta missasimme sporan ja vaihtoehdoksi jäi juosta (!) Kampista Länsisatamaan. Ilman varausta ryntäsin puuskuttaen tiskille ostamaan lippuja ja ehdin saada ne juuri ennen laivaannousun sulkeutumista. 

Kolme tuntia maissa kuluu nopeasti. Pakollisten ostosten (Normandialainen siideri ja valkoinen bubbly -suklaa) jälkeen kävelimme Lotalta saamani vinkin perässä Kadriorgin puiston lähelle NOP -kahvilaan. Lounasravintolan ja kahvilan yhdistelmässä on myös luomukauppa. NOP tarjoaa luomua, vegeä ja gluteenitonta. Ajan puutteen vuoksi jätimme lounaslistan seuraavaan kertaan. Itselleni otin mantelilatten ja palan gluteenitonta mustikkakakkua. Frida sai lasten listalta riisikakun, jonka päällä oli "healthy nutellaa", hedelmiä ja marjoja. Saisiko tällaisia lasten ruokalistoja myös Suomeen?!

 

Paita: VIMMA  /  Housut: Papu  /  Ruokalappu: Nalala  /  Reppu: HM X Alexander Wang

 

Paluulaivalle ei enää tarvinnut juosta. Tallinkin laivoissa on ihan kivat leikkipaikat, joten aika meni sujuvasti Fridan kanssa. Tyttö innostui tekemään kävelyharjoituksia keinuvassa laivassa ja näytti huojuvilla askelillaan perinteiseltä Tallinnan ristelijältä.  

Aamujuoksu tuntui loppuen lopuksi hyvältä treeniltä ja kolme tuntia ihan sopivalta ajalta pienille ostoksille ja kahville. Onneksi saimme varastettua illan tunnit perheen yhteisiksi. 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.