SS17 suosikit: VIMMA

Rakkautta & Mamarkiaa

Kevätmallistojen siivittämänä on ihana aloittaa lämpenevien päivien odotus. Tuttuun tapaan tulen kokoamaan suomalaisten lastenvaatemerkkien suosikkini SS17 -mallistoista. Aloitetaan Vimmasta, joka yhdessä Papun kanssa hallitsee suurinta osaa Fridan vaatekaapin sisällöstä. 

 

Vimman kevät/kesä 2017 on entistäkin graafisempi. Se on raikas, sporttinen, sini-valkoinen ja taidokkaan leikkisä. On se muutakin. Itseasiassa mallisto on todella monimuotoinen. Lisää laajuutta tuo se, että jälleenmyyjät voivat itse valita mallistopalettinsa, eli yhdistää kuosit haluamiinsa malleihin. Siksi Vimman omassa myymälässä ja verkkokaupassa on saatavilla eri tuotteet, ydin-Vimmat. Eri tehtaat jälleenmyyjille ja Vimman brändimyymälälle varmistavat, että tuotteiden toimitusaika pysyy sopivana.

Lasten malliston t-paidat ovat klassisen mallisia ja odotettu uutuus. Aikuisten malliston uutuuksia ei vielä ole julkaistu, mutta odotan syvyyttä ja uusia malleja. Vimman mallistot eivät rakennu yhteinäisenä pakettina. Ne jakaantuvat erillisiin dropeihin, joten kokonaiskuvaa koko mallistosta on vaikea saada. Kuten myös ehjää ostoslistaa. Mutta se onkin osa Vimman viehätystä. Valitsen suosikit nyt, mutta tiedän ihastuvani vielä monta kertaa tänä keväänä. Vimma pitää pienessä jännityksessä, mutta palkitsee seuraajan aina.

 

Silkkipainolla tehty kuparipainatus / IGO by Aoi Yoshizawa

 

SISI ja SOSO by Jenni Rope

 

Kärpänen by Maija Louekari

 

Yläpuolella olevien lisäksi nämä innostivat kokemaan kevään ja kesän. 

Jäävuoren jäämistöt by Maija Louekari / Suo by Riikka Koistinen / Tuuliturkki by Minni Havas

 

Kuvat: VIMMA

 

 

SS17 suosikit -juttusarjan osia on tulossa ainakin Papun lasten ja aikuisten mallistoista, Mainiolta ja Melli EcoDesignilta.

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.