Stokke Scoot Racing Kit

Kaupallinen yhteistyö: STOKKE

 

Osallistuin Stokke Scoot Racing -lisävarustesetin ennakkoesittelyyn BabyStyle Kaaressa, Kannelmäessä. Kyseessä on Stokke Scoot rattaisiin saatavissa olevasta lisävarustesetistä, johon kuuluu Racing -teemalla viimeistelty kuomu, istuinpehmuste ja laukku. Värivaihtoehtoja on neljä: vihreä, keltainen, punainen ja sininen

 

Screen Shot 2016-03-03 at 20.00.18.png

Screen Shot 2016-03-03 at 20.00.57.png

Kuvat: Stokke

 

Stokke Scoot on ideaalinen niin urbaaniin kaupunkimaastoon, kuin matkustamiseenkin. Rattaat saa helposti pieneen tilaan, irroittamatta istuinta. Istuinosaa voi käyttää selkä- tai kasvot menosuuntaan. Kääntyvien etupyörien ansioista rattaita on helppo käsitellä, kuomu on kookas ja SPF 50+ UV -suojattu, ja makuuasennossa ilma kiertää reunojen ilmanvaihtoikkunoiden kautta. 

Pidän erityisesti Stokke Scoot rattaiden muotoilusta ja mahdollisuuksista. Stokkelle tyypilliseen tapaan, rattaissa istuva lapsi on lähellä ja rattaita saa muokattua lapsen kasvaessa. 

 

Screen Shot 2016-03-03 at 19.58.02.png

 

Racing Kit on jo toinen lisävarustesarja kolme vuotta markkinoilla olleille Stokke Scootille. Stokke tarjoaa erilaisia lisäosia muidenkin vaunu- ja ratasmalliensa stailaamiseen. Rattaiden ulkonäköä voi näin muokata helposti. Ihana idea! 

Siinä missä viime vuotinen Scoot -lisävaruste, hempeä pallokuosinen kuomu, sopi täydellisesti kaksivärisiin Scooteihin, uusi Racing Kit on yhteensopiva erityisesti mustiin ja harmaisiin Scooteihin. Racing -värit ovat voimakkaat, ja sporttisuutta korostaa ruutulippunauha. Istuinpehmusteessa on haettu ralli-istuimen ulkonäköä ja laukku täydentää tyylin.

Racing Kit on kieltämättä vauhdikas!

 

FullSizeRender_8.jpg

stokke.png

Suosikkini Stokke Scoot Racing -lisävarustesetin väreistä on ehdottomasti keltainen. 

 

Norjalaisen Stokken innovatiivisissa tuotteissa näkyy pohjoismainen muotoilu ja viimeistely. Kaikkien tuntema klassikko, Stokken Tripp Trapp -tuoli on jo lähes 45 vuotta vanha keksintö. Se olikin ensimmäinen lapsille suunniteltu tuote yritykseltä, joka oli valmistanut 40 vuotta bussin istuimia ja huonekaluja aikuisille. Tripp Trapp onkin ollut melkoinen tuote!

Stokken ideologia on suunnitella tuotteita lasten parhaaksi. Tuotteiden tulee rohkaista lapsen kehitystä, ja vahvistaa lapsen ja vanhempien suhdetta. Lapsen tarpeet tulevat aina ensimmäisinä. Stokkella ”Higher is better” -ja ”Parentfacing” -lähestymistapa monessa tuotteessa on ydin paremman vuorovaikutuksen ja lapsen turvallisuudentunteen saavuttamiseksi.

Juuri sellaista mitä haluaa lapselleen tarjota. 

 

Screen Shot 2016-03-03 at 20.01.47.png

 

Löysitkö uuden suosikkisi Racing -lisävarustesarjan väreistä?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *