Stubu hoitaa

Rakkautta & Mamarkiaa

Meillä on ystävä, jota kutsutaan Stubuksi. Hieman juro, mutta äärimmäisen sydämellinen tyyppi. Sellainen ainutlaatuisen erikoinen, kokonaisuutena yksi sadasta miljoonasta. Stubu on mies, joka sanoo "moro ny". Nähdessään Fridan ensimmäisen kerran, hän vilkaisi vauvaa ja sanoi, "Kyllähän se ihan ihmiseltä näyttää".

Stubu ei siis varsinaisesti ole mikään lapsityyppi. 

Kesän jälkeen Stubu on kuitenkin pelastanut lukemattomia tilanteita meillä olematta edes paikalla. Frida innostui täysin odottamatta tästä Sveitsistä lahjoja lähettäneestä, myyttisestä ja hassunkuuloisen nimisestä miehestä. Parrakkaasta hahmosta, jota ensimmäisillä kohtaamisilla pelkäsi kuin mitäkin mörköä.

Ensin oli poikien reissu, johon Allu sanoi lähtevänsä Stubun kanssa. Seurasi pitkä viikonloppu, jolloin puheissa itiä ei seurannut työpaikka, vaan Tubu.

Parin ystävien kesken vietetyn illallisen jälkeen Frida keksi, että muiden hahmojen ohella, Stubunkin voi piirtää. Paitsi kynällä paperiin, myös sormella ihoon. Sormipiirtelystä tulikin loppukesän merkittävin rauhoittumismenetelmä nukkumaan käydessä. Frida työntää selkänsä tai mahansa lähelle ja sanoo Tubu.

Sittemmin Stubulta on saatu videoitakin. Muutama sana riittää sisällöksi, ja niitä Frida jo hokeekin. 

Moro ny.

Näkyy.

 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.