Suomalaisten lastenvaatemerkkien syksy

Rakkautta & Mamarkiaa

Muutamien suomalaisten lastenvaatemerkkien mallistoihin voi aina luottaa. Kokosin suosikkimerkkieni joukosta kuvia syksyn mallistoista. Luvassa on merkkien DNA:n mukaisesti skandinaavista tyyliä ja graafisia unisex-printtejä. 

Syksy näyttää merkkien välillä melko yhtenäiseltä. Murrettuja, pastellisia värejä parilla tehostevärillä ja selkeitä muotoja. Uusia kaivattuja tuotteitakin löytyy.

 

VIMMA

Mallisto tulee luultavasti myyntiin hieman ripotellen, mutta uutuuksia kannattaa kärkkyä! Syysmallistossa suosittu Maija Louekarin Letti-kuosi on päivitetty, ja uusia, toinen toistaan upeampia printtejä ilmestyy vähän väliä ennakkoon kurkistettavaksi. Luovuus on upea asia!

Vimma kertoo vahvaa tarinaa huikeilla Lookbook-kuvilla.

 

Suunnittelen ostavani tämän Sirpaleet tuovat onnea -kuosin mekon ja leggingsit 1-vuotiaalle Fridalle syksyn juhliin.

 

Kuvat: @vimmacompany

 

 

PAPU

Be There Or Be Square -mallisto on täynnä ympyröitä ja neliöitä. Ensimmäiset tuotteet ovat jo myynnissä Helsingin Stockmannille avatussa Pop Up -kaupassa. Malliston toinen osa julkaistaan elokuun lopussa.

Huhujen mukaan A/W16 -mallistossa on taas myös uusia malleja niin lapsille, kuin aikuisillekin. Uusiutuminen vaatii rohkeutta, mutta se erottaa voittajan häviäjästä. Tietyt suosikit, jo klassikoiksi muodostuneet ja DNA:n rakentavat tuotteet, löytyvät kyllä mallistoista aina.

 

Tässä printissä on ihan uudenlaista Papua! Tykkään!

 

Kuvat: @papustories

 

 

MAINIO

Mainion syksy yllättää sellaisella ihastuttavan hyvällä tavalla. A/W16 -mallisto, Artist of Tomorrow, on puuterinen ja graafinen. Jotain modernia kahdeksankymmenlukuista siinä on! Mallisto tulee myyntiin 15.8.

Niin ja nuo merinovillaiset pipot ansaitsisivat erikoispalkinnon. Näitä lisää! 

 

Kuvat: @mainioclothing ja Harakanpesä Shop.

 

 

AARREKID

Tyylilleen uskollinen mallisto. Piia Keto on loihtinut taas upeat printit, Snakes ja In the Garden. Pelkistettyjä muotoja, tupsuja ja hieman tehostetta. Hieno printti ei paljon muuta kaipaa.

 

Kuvat: @aarrekid

 

Psst! Sieltä Stockmannin Pop Upista löytyy Papun lisäksi Vimma ja Gugguu. Fanilaumat ovat tyhjentäneet osastoa nopeammin, kuin merkit ovat pystyneet täydentämään, mutta kyllä siellä jo hieman pääsi syksyyn käsiksi. Valitettavasti Sokoksen ja Stockmannin tapaiset isot ja vanhat tavaratalot aiheuttavat Pop Upin hyvälle ajatukselle isoja haasteita navigoinnissa ja inspiraatiossa. 

Papulla oli silti hieno panostus kaluste set upiin ja materiaaliin!

 

 

Kommentoi