Treffeillä Konepajan Brunossa

Rakkautta & Mamarkiaa

Meillä oli Allun kanssa perjantaina treffit! Konepajan Brunossa oli Iisan keikka, ja viikolle suunniteltua mummosumaa oli helppo pitkittää yhdellä yöllä. Tai tavallaan helppoa. Lähtöä piti nimittäin silti pähkäillä pari päivää. 

Olemme käyneet kahdestaan ulkona pari kertaa, mutta tällaista myöhäisillan settiä emme olleet tehneet kertaakaan Fridan syntymän jälkeen. Elokuvista ja lasillisilta olemme palanneet ennen tytön iltatoimia. Treffit vaativat nykyään suunnittelua, järjestelyä ja yövieraita. On tuntunut paljon helpommalta jäädä kotiin ja olla vaivaamatta ketään paria tuntia pidemmillä hoitokeikoilla. Ajatella, että ei tässä nyt mihinkään tarvitse mennä.

Mutta kyllä tarvitsee. Kävellä kahdestaan kesäillan auringonlaskussa, ja nauttia musiikista, ystävien seurasta ja viinilasillisesta. Välillä jopa unohdin, että meillä on vauva.

 

 

Bruno tarjoaa upean ympäristön keikoille ja klubeille. Tila on haastava äänentoiston kannalta, mutta tunnelmaa siellä ainakin riittää. Ilta-aurinko laski tehdasmiljööseen rakennetulle terassille houkuttelevasti. Konepajan halli tarjoaa kesäviikonloppuisin ruokaa vaihtuvilla Food Truckeilla ja luovaa toimintaa työpajoilla ja näyttelyillä. Perjantaisin tarjolla on ilmaista joogaa vaihtuvilla teemoilla. Viime vuonna Brunon toiminnan aloittaneet kirpputoriviikonloput käynnistyivät hieman nihkeästi, mutta nykyään konepajan alue on jo tunnettu. Hienoa, että aluetta on kehitetty entisestään! Kävelymatkan päässä kotoa on nyt kaksi ihastuttavaa tapahtumapaikkaa: Konepajan Bruno sekä Teurastamo.

 

Upea, eteerinen Iisa.

 

Keikka alkoi ja Food Truckien alue hiljeni hetkeksi.

 

Brunon työpaja -alueella juhlittiin myös Parturi Peten avajaisia. Alueella viihtyvä mies voi hakea baarista juoman, istua liituraitakapan alle, laitattaa hiukset kuntoon ja hankkia hiusrasvan tyylin ylläpitoon. Pete on erikoistunut miesten fiftari- ja razor cut -leikkauksiin. Tyylikästä miesten hiustenleikkausta on tarjolla perjantaisin ja lauantaisin. 

 

Kuva: Konepajan Bruno

 

Petellä oli hauska face swap -applikaatio Parturi Peten logon kanssa. 

 

 

PS. Kotona oli kaikki hyvin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.