Treffeillä Konepajan Brunossa

Meillä oli Allun kanssa perjantaina treffit! Konepajan Brunossa oli Iisan keikka, ja viikolle suunniteltua mummosumaa oli helppo pitkittää yhdellä yöllä. Tai tavallaan helppoa. Lähtöä piti nimittäin silti pähkäillä pari päivää. 

Olemme käyneet kahdestaan ulkona pari kertaa, mutta tällaista myöhäisillan settiä emme olleet tehneet kertaakaan Fridan syntymän jälkeen. Elokuvista ja lasillisilta olemme palanneet ennen tytön iltatoimia. Treffit vaativat nykyään suunnittelua, järjestelyä ja yövieraita. On tuntunut paljon helpommalta jäädä kotiin ja olla vaivaamatta ketään paria tuntia pidemmillä hoitokeikoilla. Ajatella, että ei tässä nyt mihinkään tarvitse mennä.

Mutta kyllä tarvitsee. Kävellä kahdestaan kesäillan auringonlaskussa, ja nauttia musiikista, ystävien seurasta ja viinilasillisesta. Välillä jopa unohdin, että meillä on vauva.

 

Screen Shot 2016-07-10 at 08.35.22.png

 

Bruno tarjoaa upean ympäristön keikoille ja klubeille. Tila on haastava äänentoiston kannalta, mutta tunnelmaa siellä ainakin riittää. Ilta-aurinko laski tehdasmiljööseen rakennetulle terassille houkuttelevasti. Konepajan halli tarjoaa kesäviikonloppuisin ruokaa vaihtuvilla Food Truckeilla ja luovaa toimintaa työpajoilla ja näyttelyillä. Perjantaisin tarjolla on ilmaista joogaa vaihtuvilla teemoilla. Viime vuonna Brunon toiminnan aloittaneet kirpputoriviikonloput käynnistyivät hieman nihkeästi, mutta nykyään konepajan alue on jo tunnettu. Hienoa, että aluetta on kehitetty entisestään! Kävelymatkan päässä kotoa on nyt kaksi ihastuttavaa tapahtumapaikkaa: Konepajan Bruno sekä Teurastamo.

 

Screen Shot 2016-07-09 at 23.51.10.png

Upea, eteerinen Iisa.

 

Screen Shot 2016-07-09 at 23.51.25.png

Keikka alkoi ja Food Truckien alue hiljeni hetkeksi.

 

Brunon työpaja -alueella juhlittiin myös Parturi Peten avajaisia. Alueella viihtyvä mies voi hakea baarista juoman, istua liituraitakapan alle, laitattaa hiukset kuntoon ja hankkia hiusrasvan tyylin ylläpitoon. Pete on erikoistunut miesten fiftari- ja razor cut -leikkauksiin. Tyylikästä miesten hiustenleikkausta on tarjolla perjantaisin ja lauantaisin. 

 

Screen Shot 2016-07-10 at 10.12.19.png

Kuva: Konepajan Bruno

 

parturi.png

Petellä oli hauska face swap -applikaatio Parturi Peten logon kanssa. 

 

treffit.png

 

PS. Kotona oli kaikki hyvin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *