Tuliaiskosmetiikkaa Vilnasta: Uoga Uoga

Lähes viikottaisissa työmatkoissa Latviaan ja Liettuaan on se hyvä puoli, että ne mahdollistavat uusiin tuotteisiin ja tuotemerkkeihin tutustumisen. Tutustuin liettualaiseen Uoga Uoga merkkiin jo kesällä ihan koti Suomessa, mutta tuorekosmetiikan valikoima on sen valmistusmaassa huomattavasti suurempi. 

Jos olet matkustamassa Liettuaan, kannattaa ehdottomasti etsiä Uoga Uogan myyntipiste. Kyseessä on yksi Liettuan johtavista kosmetiikkavalmistajista, mutta kaikki tuotteet valmistetaan käsin tuoreista raaka-aineista ja pienissä erissä. Pienet valmistusmäärät varmistavat tuotteiden säilyvyyden, ja samasta syystä kaikkia tuotteita ei myydä Liettuan ulkopuolelle. 

Uoga Uogaa myydään Vilnassa jopa Rimi-marketeissa, joten niitä on helppo löytää. Lisäksi erillisiä myyntipisteitä on ostoskeskuksissa ympäri Vilnaa. Omani olen ostanut Akropolis ostoskeskuksesta. Valitettavasti tuotteisiin tutustuminen vaatii marketissa google kääntäjää, sillä sekä tiedot tuotteissa että yrityksen nettisivuilla on liettuaksi. Uoga Uogan englanninkielisillä nettisivuilla näytetään vain Liettuan ulkopuolella myytäviä tuotteita. Erillisissä myyntipisteissä saa tietysti palvelua englanniksi. Meikkien hinnat ovat muutaman euron edullisemmat kuin Suomen jälleenmyyjillä. 

 

uogauoga.png

 

Eyeliner Forest Path – Maailman paras kulmaväri! Olen käyttänyt tussia, kynää ja sivellinväriä, mutta tätä parempaa en ole kokenut. Väri on vahamainen ja tekee luonnollisen lopputuloksen helposti. Samalla värillä on helppo sipaista rajausta silmiinkin. Olen onnistunut tekemään kevyitä rajauksia jopa arkiaamuisin! Hinta noin 9€.

Huulikiilto, joka ei tahmaa ollenkaan. Olen huulipuna-muijia, mutta tämä huulikiilto on ihanan voidemaista. Ihan kuin levittäisi huulille hoitoa, joka antaa myös väriä ja kiiltoa. Tuoksukin on ihanan marjaisa. Hinta noin 8€.

Voidemaisesta huuli-&poskipunasta on tullut suosikkini viime kesän jälkeen. Poskipuna-friikkinä riski on hamstrata liikaa sävyjä, sillä punat ovat riittoisia, vaikka niitä sipaisisi huuliinkin säännöllisesti. Hinta noin 13€.

Kookos valloittaa! Silmänympärysvoide on tuhtia tavaraa, ja joskus tekee mieli levittää sitä ravitsemaan koko kasvoja. Pieni purkki on silti liian iso pelkäksi silmänympärysvoiteeksi, sillä se on käytettävä puolessa vuodessa avaamisen jälkeen. Hinta noin 6€.

 

uogauoga3.png

 

Käsimatka-matkaajan pelastus, Naked in the field -kasvojen pesuaine. Valkoista savea, laventelia ja ruusua. Pakkaan jauhetta matkoille erilliseen purkkiin, eikä sitä tarvitse eritellä nesteisiin käsimatkatavaroissa. Jauhe tosin saattaa aiheuttaa hilpeitä hetkiä turvatarkastuksissa, mutta tähän asti kukaan ei ole kysellyt mitään. Tätä voi käyttää myös naamiona. Hinta noin 6€.

Mojito-herätys vartalolle. Herkullinen tuoksu virkistää ja täyteläinen vartalovoide tekee ihosta ihanan kimmoisan. Ja tämäkin matkaajalle sopivassa 100ml pakkauksessa. Hinta noin 11€. 

 

 

PS. Jos Liettua ei ole matkasuunnitelmissa, niin Uoga Uogaa saa parista suomalaisesta verkkokaupasta (Greenlips Beauty ja Soul Sisters) sekä joistakin kauneushoitoloista ympäri Suomea. 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *