Turvallisesti ja tyylikkäästi: If x Weekday

Rakkautta & Mamarkiaa

Lapsen myötä aloin kummasti välittää heijastimistakin enemmän. Ensin varustelin vaunut heijastimilla. Viime talvena säilytin vaunukopassa AddBabyn perinteisen pyöreää klipsiheijastinta, jotta saisin lisättyä sen takkiini pimeässä. Ostin sellaisen Allullekin, sillä pitäähän koko perhe pitää turvassa. Turvallisuudesta huolimatta en osannut kuitenkaan pitää heijastinta jatkuvasti kiinni takissa. 

Fridan kasvaessa heijastinvarustelu kasvoi ulkovaatteisiin. Siitä tuli yksi valintakriteeri ostopäätöksiä tehtäessä. Etsimme myös erilaisia heijastinspraytä, joilla voisimme tehdä yksittäisistä vaatekappaleista ja asusteista, kuten pipoista heijastavia. Testasimme yhden lippiksen ja yhden pipon, mutta heijastuspinta jäi epätasaiseksi ja haaleaksi. Onneksi vakuutusyhtiö If teki yhteistyömalliston Weekdayn kanssa, niin loppui suihkeilla sotkeminen! Heijastimet tarvitsivatkin päivityksen skandinaavisen designin twistillä. Yksinkertaista ja täysin heijastavaa.

Malliston suosituimmat tuotteet myytiin nopeasti loppuun, mutta nyt Weekdayn verkkokaupassa on täydennystä. Jäitkö esimerkiksi ilman upeaa Reflective Chokeria heti lanseerauksen jälkeen? Nyt niitä taas saa! 

 

Reflective Cap ja Reflective Mini Bag: If x Weekday, Weekday  

 

PS. Heijastavalla laukulla saa muuten rattaisiinkin kunnolla heijastinta.

 

Kommentoi