Uusi Ipanainen

Rakkautta & Mamarkiaa

Pääsimme tänään etukäteen tutustumaan Ipanaisen myymälän uusiin tiloihin. Lastentarvikeliike-kirpputorin ilme oli upean raikas ja tila optimaalinen kaikille tuotteille ja palveluille. Uuden myymälän visuaalisuus on noussut ainakin neljä sataa prosenttia. Vaneria ja pastellia, pisaroita ja pilviä, sekä tekstejä ja hahmoja. Jopa asiakaskeittiön ONNI-syöttötuolit olivat saaneet erityisen Ipanaisen-värin. Pelkkään yhtenäiseen, harkittuun teemaan ja yksityiskohtiin visuaalisuus ei kuitenkaan jäänyt, vaan esillepanot olivat houkuttelevat ja selkeät.

 

 

Asiakaskeittiön lisäksi Ipanaisessa on ihastuttava leikkialue lapsille ja erillinen kurssitila. Asiointia helpottavat myös kaksi asiakasvessaa hoitopöytineen, opastusalue kantamiseen sekä kaksi kassapistettä. Myymäläsijoittelu oli mietitty laadulla, esimerkiksi leikkialue on sijoitettu kirpputori-osaston ja lastentarvikeosaston väliin. 

Isompi myymälä pitää sisällään myös paljon uutuustuotteita. Juuri niitä arkea helpottavia asioita, joita ei vain ole edes osannut etsiä aiemmin. Tai ihania juttuja, joilla saa arjesta vähän kauniimpaa, kuten hollantilaisen Luman kylpy- ja WC-tuotteet. Ostin mintun ja harmaan värisen potan ihan vain sen herkullisen värin, yksinkertaisen muotoilun ja irroitettavan säiliön vuoksi. Ja sen takia, että Frida kävi välittömästi istumaan sen päälle nähtyään sen. (Toisin sanoen, ostin motivaatiota pottaharjoituksiin.)

Uusi Ipanainen on visuaalisesti vakuuttava ja kotoisa. Eli kaunis ja sydämellinen tukipiste. Suosittelen tutustumaan!

 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.