Uutta luonnonkosmetiikkaa miehille (+voita isänpäivälahja)

Rakkautta & Mamarkiaa

Yhteistyössä: Greenlips Beauty

 

Uskon, että kylpyhuoneen kaapissamme piilee sama haaste, kuin monen muunkin pariskunnan kodissa. Hyllyn toisen puolen kosmetiikkapurkit ovat päivittyneet huomattavasti nopeampaan tahtiin luonnonkosmetiikkaan, kun taas se toinen puoli hyllyä tuntuu osittain jähmettyneen ennalleen synteettisin purkkeineen. Suureksi osaksi haaste saattaa johtua miehille suunnatun luonnonkosmetiikan vaihtoehtojen selkeästi pienemmästä määrästä. Yksittäisten syiden lisäksi se saattaa johtua myös siitä, etteivät tuotteet puhuttele miehiä tarpeeksi tai oikealla tavalla.

Greenlips Beauty lähetti Allulle aikaisen isänpäivälahjan, setin uutta miesten luonnonkosmetiikkaa hollantilaiselta Kaerelilta. Se toinen puoli kylpyhuoneen kaapista päivittyi kasvovoiteella, parranajovoiteella sekä suihkushampoolla.

Kaikissa näissä tuotteissa on erittäin miellyttävät, raikkaat tuoksut. Ei ollenkaan sellainen perinteisesti miehille suunnattu tuoksumaailma. Voimakkaita "miestuoksuja" välttelevältä Allulta siis ropisi tästä ominaisuudesta heti alkuun täydet pisteet. Kasvovoiteen kevyt koostumus, mutta sheavoin ja auringonkukkaöljyn kosteuttava vaikutus jätti ihon kuulemma tosi kivan tuntuiseksi. Tunsin itsekin eron mieheni poskia tunnustellessa. Parranajovoide ja suihkushampoo eivät vaahtoa, mutta sen sijaan hoitavat ja pesevät ihon luonnollisesti.

 

 

Kaerel on miesten ihonhoitosarja, jonka tavoitteena on pitää huolta miehistä, mutta myös planeetastamme. Paitsi lopputuotteen toimivuuteen, siihen käytettyihin täysin luonnollisiin raaka-aineisiin, tuotteen elinkaareen ja ympäristövaikutuksiin on panostettu. Tuotteissa on suora ja selkeä viesti, no crap, eli ei epäilyttäviä raaka-aineita, jotka pääsevät ihoon, vesistöön tai luontoon. Ei mitään turhaa. Sarja on Cosmos natural-sertifioitu, täysin vegaaninen ja EU:ssa valmistettu.

Saan Allulta jatkuvasti lukuvinkkejä mielenkiintoisista tiede- ja tutkimusartikkeleista, joita hänen utelias mielensä jatkuvasti poimii (en tajua tosin millä ajalla). Yksi meillä kotona jo pitkään puhuttanut aihe on mikromuovien kertyminen vesistöihin. Siksi näidenkin tuotteiden kohdalla yhdeksi tärkeäksi arvoksi osoittautui toiminta ympäristön hyväksi. Kaerelin nimittäin tukee Plastic Soup Foundationia, joka ehkäisee muovin kulkeutumista vesistöihin.

 

 

 

Isänpäivän kunniaksi saan arpoa yhden Kaerel -ihonhoitopaketin, johon kuuluu kasvovoide, parranajovoide sekä suihkushampoo. Paketti lähetetään voittajalle ensi viikon alussa, joten se ehtii perille Isänpäiväksi. Osallistu arvontaan kommentoimalla postaukseen kuka on se elämäsi mies, ketä haluaisit hemmotella luonnonkosmetiikalla. Osallistua voi lauantaihin 4.11. klo 23.59 asti. Muista jättää sähköpostiosoitteesi kommentin tietoihin.

 

Onnea arvontaan!

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentit

idamoida

Kyllä meilläkin se hyllyn toinen puoli kaipaisi kipinkapin päivitystä!

ltta (Ei varmistettu)

kyllä se varmaan iskä ois. olisi kiva antaa jotain tällaista lahjaksi kun hänen ei muuten tule varmaan tutustuttua luonnonkosmetiikkaan:)

Salena (Ei varmistettu)

Kyllä se elämäni mies on rakas avopuolisoni ja häntä haluaisin hemmotella tällä ihanalla lahjalla !

eltsu (Ei varmistettu)

Itsellänikin se tärkein mies on oma avopuoliso. Hänellä olisi suuresti tarvetta tällaisille tuotteille, ihan jo sen takia, että olisi edes jotain puteleita siinä kylpyhuoneen kaapin toisella puoliskolla :D No ei nyt sentään, mutta miedontuoksuisia ja luonnollisia miesten kosmetiikkatuotteita ei markkinoilla tunnu kyllä hirveästi olevan.

ef (Ei varmistettu)

Avomies ehdottomasti! Hänhän ei siis tajua hankkia tai käyttää yhtään mitään ihonhoitotuotteita jollei niitä kanneta hälle valmiiksi nenän eteen, joten josko näillä saisi häntä vähän aktivoitua...

NRA (Ei varmistettu)

Omalle aviomiehelle. Tällä hetkellä mies käyttää samaa Urtekramin shampoota kuin minä ja suihkugeeliäkin välillä, mutta usein kantaa marketista just sitä tavallista synteettistä... Tää olis siis just nappi! :)

Emmilia (Ei varmistettu)

Omalle puolisolle ja lapsen isälle!<3

Eeva S. (Ei varmistettu) http://kasvavakoti.blogspot.fi/?m=1

Puolisoni eli ihanan helmikuisen lapseni isä on elämäni mies! Hän on myös herkkä hipiäinen eli allerginen jollekin ainesosalle mitä on suurimmassa osassa suihkusaippuoita ja shamppoita, joten tällaiset no crap tuotteet voisivat varmasti sopia hänelle! :)

Eeva S. (Ei varmistettu) http://kasvavakoti.blogspot.fi/?m=1

Puolisoni eli ihanan helmikuisen lapseni isä on elämäni mies! Hän on myös herkkä hipiäinen eli allerginen jollekin ainesosalle mitä on suurimmassa osassa suihkusaippuoita ja shamppoita, joten tällaiset no crap tuotteet voisivat varmasti sopia hänelle! :)

Eeva S. (Ei varmistettu) http://kasvavakoti.blogspot.fi/?m=1

Puolisoni eli ihanan helmikuisen lapseni isä on elämäni mies! Hän on myös herkkä hipiäinen eli allerginen jollekin ainesosalle mitä on suurimmassa osassa suihkusaippuoita ja shamppoita, joten tällaiset no crap tuotteet voisivat varmasti sopia hänelle! :)

Annuli86784467 (Ei varmistettu)

Oma isäni

Katjuskainen (Ei varmistettu)

Varmaankin tuo puolisoni. katjamako(at)hotmail.com

Tässä elämä on

Minulla ei ole elämäni miestä - isä ei ollut koskaan isä, eikä sydän ole löytänyt ketään sopivaa jakamaan omaa elämää. Mutta tiedän, että maailman parhaan ystäväni eloa on ilahduttanut, sykähdyttänyt ja pakahduttanut ihana mies. Hän olisi hemmottelunsa ehdottomasti ansainnut.

Mervi P (Ei varmistettu)

Tottakai oma kihlattu on yksi elämäni miehistä,mutta pakko sanoa näin yli 400 kilometrin päässä,kun asuu omasta isästä,niin on usein ikävä sitä ensimmäistä tuttua ja turvallista miestä,joka opetti miten eletään. Isä myös pitää huolta itsestään lenkkeilemällä ja myös ihonhoito on tärkeää varsinkin,kun kotikonnuilla pakkasta tuppaa olemaan enemmän talvisin ja usein iho tarvitsee ravitsevaa voidetta. Partaa hän ajaa joka toinen päivä ja iho on kovilla siinäkin. Luonnonkosmetiikkaa hän ei ole vielä kokeillutkaan.

Laly (Ei varmistettu)

Oma mies:)

Appa (Ei varmistettu)

Aviomieheni

Hennajenniina (Ei varmistettu)

Iskä saisi tämän hienon paketin.

Mahtavaa! Luonnonkosmetiikka on meillä käytössä, mutta "miehiset" ei-voimakkaasti-tuoksuvat tuotteet vielä löytymättä. Tulisi rakkaalle miehelleni. Isänpäivää ei meidän perheessä vielä valitettavasti vietetä, mutta nyt 4vuoden yrittämisen jälkeen olen vihdoin raskaana, joten kyllä tässä juhlan aihetta on <3

PiaK (Ei varmistettu)

Isälle tietysti!

Samilla (Ei varmistettu)

Antaisin rakkaalle avopuolisolle, maailman parhaimmalle isälle. &lt;3

Suv1 (Ei varmistettu)

Kyllä se on tuo oma puoliso :) Hän ei pysty käyttämään ns. normituotteita, niin nämä olisi kiva antaa hänelle lahjaksi &lt;3

Heianna (Ei varmistettu)

Haluaisin ehdottomasti muistaa ja hemmotella omaa kultaani hänen toisena Isänpäivänään.

Elise H. (Ei varmistettu)

Paketin saisi oma rakas mieheni, joka on myös kolmen lapsemme isä :) Ihana arvonta!
netteri@gmail.com

Peppinen123 (Ei varmistettu)

Omalle isälleni. Luonnonkosmetiikka on hieno asia.

Aikku10 (Ei varmistettu)

Oma. Rakas. Avioni.

Immu (Ei varmistettu)

Hemmottelisin puolisoani jonka herkkä iho ärtyy helposti, luonnonkosmetiikka voisikin olla ratkaisu hänen iho-ongelmiinsa!

Mariaelina (Ei varmistettu)

Rakas kihlattuni, jonka kaapinpuoliskon haluaisin kovasti päivittää myös luonnonkosmetiikkaan!

Nippon (Ei varmistettu)

Oma rakas aviomieheni on elämäni mies ja hänelle antaisin erittäin mielelläni setin hemmottelua.

KiraM (Ei varmistettu)

Omalle miehelleni antaisin nämä isänpäivälahjaksi!

Jenniiii (Ei varmistettu)

Oma mieheni! ♥

Helli (Ei varmistettu)

Puolisolle, joka pääsee viettämään toista isänpäiväänsä pian &lt;3

Tanja Dahlström (Ei varmistettu)

Kyllä rakas aviomieheni saisi tämän paketin.Viikon päästä ollaan yhdessä taivallettu 19 vuotta.

haaruhainen (Ei varmistettu)

Rakas aviomieheni :)

EevaM (Ei varmistettu)

Haluaisin hemmotella pikkuveljeäni, hän on kovasti tärkeä ja rakas mies elämässäni.

TonttuS (Ei varmistettu)

Pikkuveli. Hänellä avioeroprosessi meneillään. Luulen, että hän saisi hymyn kasvoilleen takaisin ainakin vähäksi aikaa, jos onnetar suosisi tässä arvonnassa ja hän saisi kivan lahjan! Ei voi tietää...

Mkpk (Ei varmistettu)

Aviomiehelleni, kaipaa hemmottelua kiireisen ja raskaaan työarjen piristykseksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Avomieheni tarvitsisi vähän hemmottelua ja hoitoa!

natta10@luukku.com

Ikioma (Ei varmistettu)

Siippa tarvitsisi peilikaapin täytettä. Luonnonkosmetiikkaan olen hänetkin jo siirtänyt, mutta purkinpohjallisia vedellään, joten täydennys olisi tarpeen!

Girlandthezepra (Ei varmistettu)

Tässäpä olisi Villelle oma Jolie box, joten sinne hyllyn toiseen päätyyn menisi meilläkin ❤️

Smirre1977 (Ei varmistettu)

Lasteni isä/mieheni kaipaisi ihonhoitotuotteita!

Anuraakel (Ei varmistettu)

Elämäni mies on rakas pikkuveljeni, joka on saanut kantaa perheen miehen taakkaa harteillaan jo 13-vuoden ajan. Veljeni on vaatimattomin ihminen päällä maan, aina valmis antamaan omastaan ja mitään ei vaadi koskaan itselleen. Arvostan, kunnioitan ja välitän veljestäni yhdessä äitini ja pikkusiskoni kanssa ihan älyttömästi. Koskaan hän ei ole omistanut kasvojenpuhistusvälineitä saati hajuveden ja hammastahnan lisäksi muuta kosmetiikkaa. Olis ihana hämmentää häntä tämmöisellä pienellä rakkauden osotuksella kyllä!

anna s. (Ei varmistettu)

Omaa miestäni haluaisin hemmotella näillä ihanilla tuotteilla &lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä antaisin elämäni miehelleni! Iho kuntoon ja näin syksyn ja talven aikoihin siitä pitäisi huolehtia entistä paremmin.

anastasiia.nikolenko@gmail.com

riikkav (Ei varmistettu)

Veljeni! Hän suosii luonnonmukaisia tuotteita.

hilda hissu (Ei varmistettu)

Uskoisin, että oma mieheni ilahtuisi näistä ☺️

ridea (Ei varmistettu)

Iskä, isi, isukki -hälle menisi ehdottomasti.

Karoliinam (Ei varmistettu)

Mun oma isi :)

Hessutytto (Ei varmistettu)

Rakkaimmalle eli aviomiehelleni❤

Mj (Ei varmistettu)

Tyttären isälle:)

Katuna (Ei varmistettu)

Tahtoisin hemmotella näillä tuotteilla omaa isääni ♥️

Pages

Kommentoi