Uutta uutta uutta!

Rakkautta & Mamarkiaa

Uutta vuotta!

Uutta ylle!

Uutta Vimmaa!

 

Frida on ottanut yhtäkkisen kasvupyrähdyksen ja uutta kokoa pitää täyttää vaatekaappiin. Nyt ostetaan jo 100-senttisiä vaatteita! Vimman 90-senttiset leggingsit ovat olleet käytössä jo vuoden, ja menevätkin vielä tovin. Malli on juuri oikea tyypille, jolle ketjuliikkeiden 92cm leggingsit ovat vieläkin isoja vyötäröstä, mutta lyhyet lahkeista. Koon lisäksi jotain muutakin on muuttunut, nimittäin oma tahto vaatteiden valintaan. Kiviä ja kolikoita keräävän mukulan yleisin toive on yleensä saada päälleen paita tai mekko, jossa on taskut. 

Kävimme Vimman uudessa myymälässä Albertinkadulla. Siellä on avaruutta, yksityiskohtia, tyyliä ja mukavuutta. Ja erittäin hyvä palvelu, joka yhdisti verkkokaupan (jossa on ale) myymälän valikoimaan. 

 

Frida valitsi ihania värejä "jotka joku on maalannut tähän"

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentit

Laitatko Fridan vanhoja vaatteita jonnekin myyntiin? :)

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Tähän mennessä suurin osa on mennyt suoraan kavereiden lasten käyttöön tai sitten päätyneet blogikirppiksille tai Ipanaiseen. Seuraavista myytävistä en oo vielä tehnyt päätöstä. Oliskohan kiinnostusta lukijoilla, jos ilmoittaisin täällä blogissa kun vaatekaapissa on ollut tyhjennys? :)

Juu täällä ainakin kiinnostaisi :)

Kommentoi