Vaatehuoneen tyhjennys

kirppis1.png

kirppis2.png

kirppis3.png

 

Vaatehuoneen tehokas tyhjennys täytti kuusi jätesäkillistä! Eipä uskoisi, että olimme vasta pääsiäisenä myymässä Brunon kirppiksellä. Myönnettäköön, että lopullinen saldo yllätti, eivätkä hyllyt ja henkarit ole edelleenkään tyhjänä vaatehuoneessa. Tajusin, että näin suurta määrää vaatetta en ehdi mitenkään itse hinnoittelemaan ja viemään kirpputorille. Tai kuvaamaan yksitellen facebook-kirpputoreille ja säätää noutoaikoja. Vaikka tavoite on nimenomaan päästä tavarasta eroon, eikä niinkään kerätä sillä suurta rahamäärää, ärsyttää kirpputoreilla tinkaaminen. Ainakin Brunon ja Kaapelitehtaan kirppispäivien kokemuksella kahden euron, lähes käyttämättömästä puserosta tingitään aina puolet pois. On jopa pyydetty ilmaiseksi. Kaivarin Kanuunassa on toisaalta mennyt aina kaikki ja rahaakin on tullut useampi satanen.

Ajattelin tässä tavaran paljoudessa lähestyä asiaa mahdollisesti kirpputorien All Inclusive -palvelun kautta. Riittää, että tavarat vie kirpputorille ja he hoitavat loput. Myynti jaetaan puoliksi ja sen lisäksi hintaa tulee noin 60€ kahdelta viikolta. Onko kenelläkään kokemuksia? Jääkö siitä itselle mitään?

 

Screen Shot 2016-11-11 at 08.26.22.png

 

Fridan kiertoon meneville vaatteille sen sijaan on jo kohde. Lasten PR järjestää Lastentorin ensi viikon lauantaina ja olen siellä bloggaajien vaatekirppiksellä myymässä. Teen vielä myyntiin tulevista vaatteista pienen kurkistuksen blogiin lähipäivinä!

 

Screen Shot 2016-11-11 at 09.09.50.png

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *