Valoa pimeään

Rakkautta & Mamarkiaa

Raskausaikana mietin kuumeisesti millaisen yövalon hankkisin kylpyhuoneeseen, jottei kirkas valo häiritsisi vauvaa. Hämärässä valaistuksessa vaihdettu vaippa takaisi jatkuvat unet. Pistorasiaan laitettavat yövalot jäivät lopulta hankkimatta, mutta nyt yövalolle on tullut perinteisempi tarve.

Makuuhuoneessa. 

Fridan syntymästä lähtien vaatehuoneesta kajastava valo on toiminut yövalona. Vastasyntyneen tarpeeseen se toki riittikin, mutta viime aikoina olen miettinyt ihan oikean yövalon hankkimista. Yöheräämiset eivät aina johdu nälästä tai märästä vaipasta, mutta yön tunteina sortuu silti helposti "rauhantissiin". Tyttö voisi rauhoittua takaisin uneen omassa sängyssäänkin, jos olisi jotain mielekästä katseltavaa. Tällaisia ihanuuksia löysin unia siivittämään. Tai ainakin antamaan hienoa valoa vauvan nurkkaan!

 

 

sieni: Leklyckan/ Jollyroom  //  pupu: Heico / Minime  //  ananas ja origami: Goodnight light / Lekmer

 

Pehmeä yövalon ja lelun yhdistelmä kiehtoo! Tuollainen söpöliini voisi valvoa unta sängyssä. Sen valon voisi laittaa päälle nukkumaan mennessä ja yöllä tarvittaessa. Myöhemmin se auttaisi, jos pimeä tuntuisi pelottavalta ja Frida voisi itse silittää valoa turvaksi. Näitä kavereita ei vielä voi tilata, mutta pidän näitä silmällä!

 

LeeLuu Nightlight 

 

 

Kommentit

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Kyllä vaan! :)

Elisa-homeiswheretheheartis (Ei varmistettu) http://elisa-homeiswheretheheartis.blogspot.fi/

Toi pupu on niin ihqu! Sitä oon itsekin haikaillut. Kannattaa katsoa myös 'pop up kemut' nimisen kaupan valikoimaa. Esim. ne päärynät vois olla kiva vaihtoehto. Tykkään myös niistä jätskeistä. Nam! Ja se valotaulu mihin saa eri viestejä kirjoitettua on vaan niin makee...

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Hei kiitos vinkistä! Pitää kurkata! :)

Kommentoi