Vauvan levylautasella

Rakkautta & Mamarkiaa

Fridan soittolistalle on valikoitunut albumeja, jotka tanssittavat tai rauhoittavat (tai tekevät molempia). Toki soitamme kotona muutakin, mutta tässä listassa on varmimmat tahdit. Pelkkää hittiä.

 

The Embassy - Roundkick  

 Sweet Sensation albumin ensimmäinen biisi on kesän kovin hitti. Frida pysäyttää kaiken tekemisen ja alkaa tanssimaan virne naamalla. Tyttö menee siis aivan sekaisin tästä, huitoo ja kiljahtelee. Myös varma tapa irroittaa kaulassa roikkuja.

 

Beach House - Depression Cherry albumi

Uni- ja rauhoitusmusiikkia, soitetaan usein yölläkin jos Frida herää. Musiikki nukuttaa yöllisen taistelijankin uneen minuuteissa (joskus jopa sekunneissa).

 

Mac DeMarco - Salad days & Another One albumit

Käytetään siirtymämusiikkina. Soitetaan tanssihittien jälkeen, ennen iltasettiä. 

 

Deloren - Muzik albumi 

Tanssittaa, mutta on myös tarpeeksi rauhallista. Sopii iltapuuhien taustamusiikiksi. Frida on nukahtanut albumien tahtiin. 

 

Iisa - Kukaan ei oo kenenkään

Houkuttelen Fridan luokseni laulamalla Tuu tänne -biisiä. Kun kappale soi Iisan laulamana kaiuttimista, Frida jähmettyy ja katsoo minua hassusti hymyillen. Polulta harhaan on raskausbiisini, jota en juuri koskaan voi kuunnella liikuttumatta.

 

Aiemmin kovassa soitossa on ollut Ariel Pink, Tame Impala, Björn Olsson ja Yann Tiersen. Toimivat edelleen, mutta levylautanen tarvitsee välillä uusia makuja, ettei vanhempien korvat kulu. Lapsethan jaksaa toistaa.

 

Iisan Kaikki mitä et sanonut -musiikkivideo on huikea!

 

Mitä teidän levylautaselta maistellaan?

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.