Vielä vähän Lapsimessuista

Viikonloppu oli kiireinen. Lapsimessut, koulutus, Fridan ensimmäiset kaverisynttärit ja vauvauinti. Messuilla kävin Fridan kanssa kahdesti, perjantaina ja sunnuntaina. Olin yllättynyt siitä hysterian määrästä, joka villitsi Messukeskuksessa perjantaina. Siitä huolimatta messuilla oli hauska kierrellä ja tutustua uusiin juttuihin ja tuotteisiin, jotka usein ovat vaikeammin hypisteltävissä. Verkkokaupoissa. 

 

messut1.png

MUKA VA minin osasto oli mieleenpainuvin. Olin kuullut merkistä aiemmin, mutta oli ihana tutustua konkreettisesti tuotteisiin. Ihastuin! Pehmeitä materiaaleja, yhdisteltävät mallistot ja ihastuttavat yksityiskohdat. MUKA VA miniä saa onneksi pian hypistellä ja ostaa myös Harakanpesästä Eerikinkadulla.

For Minis and Mommies mokkasiineihin pääsi tutustumaan Lumoan -osastolla. Nämä mokkasiinit olivat For Minis and Mommies ja Lumoan yhteistyössä tehdyt edition -mokkasiinit. Myynnissä oli myös Lumoan edition tuttinauhoja, joista ostinkin valkoisen Fridalle. Olen suunnitellut tilaavani For Minis and Mommiesin omasta mallistosta mokkasiinit Fridalle jo monta kuukautta, ja oli ihana nähdä nämä versiot ihan paikan päällä. 

MiniOnes -osasto oli täynnä herkkuja. A Little Lovely Companyn valaisimia ja suosittu lightbox, Buddy and Bear astioita, Tobias and the Bear vaatteita, ja Baby’s Only lämpöpusseja. Esimerkiksi. Tämän verkkokaupan tuotteisiin pitää tutustua useammin jatkossa! 

Kiinnitin huomiota messuosastojen ilmeeseen ja esillepanoihin, selkeyteen ja panostukseen. Näiden osastojen lisäksi myös Papulla oli houkutteleva osasto. Yksityiskohtiin oli panostettu. Gugguun osastolla oli ripustettu bannerit nerokkaasti kattoon, joten messuvieraiden oli helppo löytää osasto, vaikka osasto itse ei ollutkaan erityisen selkeä.

 

messut2.png

Muita messuihastuksia oli keinu Porvoon kaupungin osastolla ja LeeLuu yövalopehmojen kohtaaminen.  //  MUKA VA minin rusettipantaa piti myös päästä kokeilemaan eikä se edes aiheuttanut pannan repimistä tai itkua.  // Kirjaosastoja oli mukavasti ja sieltä löytyikin yksi uusi tuttavuus ja yksi pitkään suunnitteilla ollut kirja yhteisiin lukuhetkiin.  // Linnanmäen photoboothissa sai ottaa hauskat messukuvat.  // Messuilla oli paljon ihmeteltävää. Myös rattaissa istuvalle pikkutytölle.

 

Vimma Mysticalflowers collegemekko ja bodyhaalari saatu blogin kautta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *