Viikonloppu kuvina

Tällaisia viikkoja voisi olla useamminkin. Ei äitienpäivän, vaan helatorstain takia. Yhden ylimääräisen arkivapaan takia. Aikaa on paljon enemmän ja mahdollisuus oikeasti tehdä jotain alusta loppuun on tavallista viikkoa suurempi. Tällä viikolla tosin keskityttiin enemmän olemiseen kuin tekemiseen. 

 

vkl1.png

Kävimme Allun kanssa elokuvissa. Mekko päälle, kun ei tarvitse imettää!  //  Aamupäikkärit venyivät ja nukuimme reilut kahden tunnin unet. Koko perhe yhdessä. Olo oli pitkästä aikaa todella levännyt.  //  Lintsillä ihmettelemässä. Ja jäätelöllä.  //  Allun oli pakko testata shawarma-paikka Roballa. Berliinin dönerit tuntuivat minulla edelleen mahassa, joten otin jogurttia.  //  Frida sai bOblesilta Elefantin ja pitihän uuteen leikkikaveriin tutustua pitkin viikkoa.  //  Lauantain saunasta taitaa tulla taas yhteinen hetki, kun pukuhuone ei ole enää jäätävän kylmä ja Fridakin on jo isompi. Pesuhuoneessa oli hauska pärskyttää vettä ympäriinsä.

 

vkl2.png

Uusien hampaiden puhkeamista on seurattu tarkasti. Kolmen hampaan puhkeaminen yhtäaikaa ei ole mikään helpoin juttu kenellekään.  //  Äitienpäivän kotiruoka: falafel-halloumi-salaatti.  //  Ensimmäisen oman äitienpäivän ikuistaminen.  //  Äidin vaatekaapista löytyi jo jotain sopivaa Fridalle. Pipo! Yhteisiä vaatteita ei kai sentään vielä ole moneen vuoteen, vaikka samaan printtiin pukeuduttaisiinkin.  //  Upea äitienpäivälahja. R/H Magic Sweater.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *