Vinkki! Lastenastioita Ystiksistä!

Rakkautta & Mamarkiaa

Marimekko lopetti monen lastenmalliston tuotteen valmistuksen selkeyttäessään mallistojensa laajuutta. Lastenastiat myytiin joulualessa ja luulin jo, että menetin mahdollisuudet saada Karkuteillä -settiä. 

Nyt niitä, Unikkoa ja Bo Boota kuitenkin saa Marimekon Ystävämyynneistä! Ja vielä irtona! Ja -30%! Kakkoslaatua, mutta ei haittaa.

 

Kuva Herttoniemen Tehtaanmyymälästä tänään.

 

Ihan koko settiä en ostanut, mutta kulhoja ostin kaksi. Ihania ja juuri sopivan kokoisia!

 

Maritorin lounaalla ihastelin marimekkolaisten tyylejä. Yllättäviä kuosiyhdistelmiä ja eleetöntä linjakkuutta, klassista ja modernia. Minut yllätti taas kaipuu omalle työpaikalleni, jossa olen tyylikkäiden ihmisten ympäröimänä ja muodin inspiroimana. Jäin tuijottamaan naista, joka odotti hissiä kolmen kahvikupin kanssa. Päällään hänellä oli rennot, vaaleat Mom farkut ja iso, mutta istuva valkoinen kauluspaita ja iso vihreä pilotti. Lyhyet, täydellisesti leikatut hiukset ja ryhdikäs, iloinen olemus. Ihailen naisia, joiden tyyli ei rakennu yksittäisten vaatekappaleiden varaan, ja näyttävät aina pysäyttäviltä.

 

Frida sai myös uuden lelupussin Muija -kankaasta. En voinut vastustaa kiusausta. En pussista, enkä Fridan laittamisesta sinne sisälle.

 

Ihanaa viikonloppua!

Kommentoi