Voita lahjakortti, sekä muut Greenlips Beautyn synttärivinkit

Rakkautta & Mamarkiaa

Yhteistyössä: Greenlips Beauty

 

Suomen ensimmäinen luonnonkosmetiikan kivijalkamyymälä, Greenlips Beauty, avasi ovensa 7 vuotta sitten. Aika huikeaa vai mitä? Inspiroidun suunnattomasti tällaisista tyypeistä, jotka rohkeasti uskaltavat ja onnistuvat luomaan jotain aivan uutta. Pienen suomalaisen yrityksen perusta on aidot ja ammattimaiset työntekijät, jotka jakavat saman arvomaailman yrityksen kanssa. Oma kokemukseni Greenlipsistä eivät perustu pelkästään blogin yhteistöihin, vaan tilaan suurimman osan kosmetiikastani heidän verkkokaupastaan. Syyskuussa vierailin myös ensimmäisen kerran Turun Kupittaan aseman vieressä sijaitsevassa myymälässä. Tuotetuntemus on erittäin vahvaa, ja näiltä naisilta voikin kysyä tuotteista ja käyttövinkeistä oikeastaan mitä tahansa. Myös aito ilo ja arvostus sekä tuotteita, että asiakkaita kohtaan välittyy vahvasti. Olen löytänyt hius- ja meikkituotteet itselleni, sekä ihonhoitotuotteita Fridalle heidän avustuksellaan. 

 

 

Synttäriviikon kunniaksi Greenlips Beautyssa juhlitaan tarjouksilla, arvonnoilla ja tietysti kuohuvalla. Tässä suosikkivinkkini viikon hulinoihin: 

1. Greenlips Beautyn tiimiläiset kertovat päivittäin 7 omaa suosikkituotettaan, jotka ovat päivän ajan 10% alennuksessa sekä verkkokaupassa, että myymälässä. Tiistaina kosmetiikkavinkkinsä jakoi Annika, jonka kanssa ilmeisesti jaan lempparituotteita, kuten Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja, Less is moren Elderflower suolasuihke ja Uoga uoga eyeliner. Hänen listaltaan löytyi myös Abel parfyymi Golden Neroli, johon ihastuin myymälässä. 

2. Päivittäinen luonnonkosmetiikan tuotteiden arvonta Facebookissa klo 12.00. 

3. Ilmaiset toimituskulut verkkokaupan tilauksiin koodilla "7VUOTTA". Voimassa 19.11. saakka.

4. Synttärikutsut myymälässä lauantaina klo 10-15 tarjouksia sekä tietysti kakkua ja kuohuvaa. Lisäksi 50 ensimmäistä saa valita itselleen huulirasvan. 

5. ARVONTA! Voita 50€ lahjakortti Greenlips Beautyn verkkokauppaan. Osallistu kommentoimalla @rakkautta_ja_mamarkiaa instassa mitä ostaisit lahjakortilla, ja seuraamalla sekä blogin, että Greenlipsin tilejä. Osallistua voi sunnuntaihin 19.11. klo 23.59 saakka. 

 

Näidenkin Abel -parfyymien taustalta kuulin uskomattoman upeita tarinoita juuri oikeiden tuoksujen yhdistelemisestä ja raaka-aineiden löytämisestä. Täysin luonnollinen parfyymi. Seuraavana omalla ostoslistalla.

 

Myymälän tiloissa toimii myös ekokampaamo ja -hoitola. 

 

Jutun kuvat on otettu syyskuussa, mutta myymälä on saanut viime aikoina pienen kasvojenkohotuksen. Sillä ansaitseehan edelläkävijä hieman hemmottelua syntymäpäiväkseen. 

 

 

Lue myös:

Katse pohjaan (eli miten minusta tuli mineraalimeikin käyttäjä)

Kesämeikin tehokaksikko

5 x paras hoitotuote lapselle

Petit & Jolie: luonnollista ihonhoitoa lapsille

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.