Kaalikone

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys käy kuumana ja 14.4. koittaa vaalipäivä. Randolfin hipat päätti kantaa kortensa kekoon ja äänensa uurnaan ja laati teille, arvon lukijat, KAALIKONEEN. Sinun ei tarvitse klikata mitään eikä vastata mihinkään. Voit vain rauhassa makustella, mikä kaali on suosikkisi.

Keräkaali

Keräkaali kerää nimensä mukaisesti ääniä vuosikymmen ja jopa -sata toisensa jälkeen, vaikkei kukaan vieläkään tiedä, miten kaalin sukunimi kirjoitetaan.

Kyssäkaali

Kyssäkaali eli kaalirapi on Suomessa vain vähän viljelty kaalin muunnos. Ja hyvä niin! Kyssäkaali kasvattaa tulevaisuuden tuloeroja koulutusleikkausten turvin, ja siksi kyssäkaalin voisi kitkeä Suomen maaperältä.

Punakaali

Ideologisesti työtön punakaali hakee nyt töitä, mikä hieman harmittaa meitä. Kommunismilta haiskahtava punakaali oli idolimme, mutta miten käy, jos hän saakin duunin?

Kukkakaali

Kukkaali on pysynyt politiikassa ja ruokaympyrässä jo hyvän tovin, eikä ihme: se maistuu höyrytettynä, paistettuna ja dippiin upotettuna, sen muuntautumiskyky on siis mieletön, eikä sen (ravinto)arvoja voi kukaan kiistää.

    Hapankaali

Arkadianmäen happamin kaali saa vastapuolen naaman mutkalle, niin kovilla tasa-arvon panoksilla tämä kaali ampuu. Hapankaalin ilmekään ei värähdä, kun vastustaja sotkeutuu omiin sanoihinsa.

Persukaali

Persukaalien lahkon pahanmakuinen johtaja on jälleen punkemassa mölisemään aitiopaikalle. Tämä kaali ei meidän koriimme pääse!

    Shakaali

Shakaalin laserkatse kärventää maahanmuuttajat ja vääränväriset, ontuvat ja huono-onniset. Varo vaara!

    Paali

Paali on parhaat päivänsä nähnyt, mutta yhä uudelleen routaisesta maasta esiin työntyvä kaali. Paali kestää hyvin painetta ja grillaamista, eikä kavahda pilkkaa tahi mollaamista. Paalin panoksesta politiikkaan emme tiedä, mutta kova show-kaali paali kyllä on.

Mikä kaali maistuis sulle?

<3: Mertta & Laura

puheenaiheet uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (2)
  1. Mainion vakava postaus, kiitos tästä! Yt paulina

  2. Maire Vidgren
    5.4.2019, 16:22

    Loistava kevennys yhä tosikkomaisemmaksi muuttuvaan vaalihuumaan. Jaoin tämän myös Joukkovoima hallituspolitiikkaa vastaan -ryhmään. Saa nähdä, ymmärtävätkö.

    Terkuin mamma

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *