Kauneusvinkkien top 7

rhkauneus.png

Kauneusvinkit, nuo ruman olon tunteen kasvattajat. Tässä teille nippu vinkkejä ja huomioita naamavärkkiin liittyvistä kauniista ja rumista asioista.

1. Vinot hampaat. Ennustamme, että sikin sokin sijoiteltu purukalusto tulee vielä muotiin, niin kuin värjäämätön tukka ja meikitön naamakin ovat tulleet.

2. Finnit. Finnejä tulee, finnejä menee, mutta muistakaa että rasvainen hipiä ei vanhana rypisty! Älä purista, älä maanisesti puhdista, vaan unohda. (Jos kuitenkin puristat, niin tee se puhtailla käsillä, desinfioi kraateri ja levitä päälle esim. Bepanthenia.) Lue tästä ex-akneihoisen muistelmat.

3. Tummat silmänaluset. Jos ne kertovat hauskoista bileistä, kanna ne ylpeydellä. Jos taas uupumuksesta, mene lääkäriin (älä kosmetologille). Jos silmiesi alta löytyy alusten sijaan alukset, ota yhteyttä lähimpään telakkaan.

4. “Raskaat” yläluomet. No emme mekään täysin immuuneja ole kauneusihanteille. 10 vuoden päästä suuntaamme synttärimatkalle Tallinnaan “avaamaan silmämme”. Jos poistaisi ylä- ja alaluomet kokonaan, niin katse varmaan kirkastuisi ja pääsisi myös niistä tummista silmänalusista eroon.

5. Suurentuneet ihohuokoset. Nyt lyö tyhjää? Mitä nämä ovat ja miksi niistä pitäisi päästä eroon?

6. Rypyt. Ottakaamme mallia maailman pisimpään eläneestä ihmisestä, Jeanne Calmentista: “Minulla on vain yksi ryppy, ja minä istun sen päällä.”

7. Väsynyt iho = kulahtanut naama. Maalaa naamasi kirkkaan keltaiseksi ja esittäydy Naantalin aurinkona.

Mikä on sinun vinkkisi naamavärkin pelastukseksi?

<3: Mertta & Laura

Kuva: Käytiin Tiina J.:llä fiksauttamassa Lauran luomet ja Mertan silmänalukset.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *