Slutsheimaaja, vedä käteen!

IMG_2062.JPG
– Eikä, kuinka monetta kertaa toikin on menossa naimisiin?
– No älä! Joka juhannus eri äijä kainalossa Ilta-Lehden kannessa.
– Nii. Muistuttaa ehkä vähän Merjaa…
– Joo! En tajuu miten se voi vaihtaa ukkoo ku sukkii.
– Mun mielest aika arveluttavaa…

Slutsheimaaminen on ihmisen tuomitsemista hänen seksikäyttäytymisensä, vaatetuksensa tai yleisen olemuksensa perusteella. Se voi ilmetä esimerkiksi kumppanien lukumäärän, ihmisen “liian tyrkyn” ulkonäön tai “liian seksikkään” vaatetuksen paheksumisena, ja se on aivan saakelin typerää touhua. Haukkua nyt toista ihmistä panemisen takia? For fuck sake! Ihmisiä sheimataan sukupuoleen katsomatta, mutta perstuntumani mukaan mies, jolla on useita seksikumppaneita saa useammin osakseen ihailevaa selkääntaputtelua, kun taas viriilit naiset saavat tyytyä selkiensä takana lausuttuihin pahoihin sanoihin.

IMG_2063.JPG
Sen, mitä kukin housujensa sisällöllä tekee, ei pitäisi kuulua kenellekään muulle kuin housujen omistajalle itselleen. Seksi on iloinen asia, ja siitä soisi jokaisen nauttivan parhaaksi katsomallaan (laillisella) tavalla. Kaikenlainen silmien pyörittely, kulmien kohottelu ja muu toisen seksielämän paheksunta joutaisi jäädä unholaan. (Paitsi kortsun käyttämättä jättämistä saa ja pitääkin tietyissä tilanteissa paheksua!)
 

IMG_2065.JPG
Jos toisten sheimaamista on vaikea lopettaa, Randolfin hipoilla on toimivaksi todettu keino: vedä käteen. Älä ole kateudesta vihreä, vaan orgasmista onnellinen. Me väitämme, että onnesi on omissa käsissäsi, ja että yksin vietetty laatuaika vähentää merkittävästi tarvetta dissata toisten petipuuhia.

<3: Mertta

Kommentit (2)
  1. Jeeee, oikein!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *