Suosikkiasiat juuri nyt

 

Arskoja ulkoiluttamassa. Tällaisia ilmeitä saa aikaiseksi, kun ei näe koko puhelimen ruutua auringolta.

Telkkarisarja

Halusin odottaa, että kaikki True Detectiven kolmoskauden jaksot ovat tulleet ulos ennen kuin aloin katsoa sitä. Ja hyvä niin – kaikki jaksot menivätkin parissa päivässä. Mahershala Ali on aivan witun fabylöösi ja tunnelma on kohdillaan uudella kaudella.

Kirja

Tällä hetkellä kiinnostaa lähinnä lepo ja lepäily ja lukeminen. Ottessa Moshfeghin My Year of Rest and Relaxationin alkuasetelma on houkutteleva: nuori nainen päättää viettää vuoden lääkkeillä aiheutetussa talviunessa. Tämä oli freesein ja kiinnostavin kirja, jonka olen lukenut aikoihin.

Podcast

Olen varmaan suositellut tätä aiemminkin, mutta suosittelen aina vain ja uudestaan: Mahadura & Özberkan. Erityisesti puhutteli uupumusta käsittelevä jakso, liekö kevätaurinko, joka saa vuorotellen energiat kattoon ja väsymyksen ihan sietämättömille tasoille.

Kuvan henkilö näyttää myös siltä, että hän kaipaisi hieman lepoa ja rentoutumista.

Ruoka

Voisin syödä joka ilta ruoaksi ananasriisiä. Löysin tämän reseptin edellisen vegaanikokeilun aikana ja tämä on todellakin jäänyt ruokarotaatioon.

Random-juttu

Vahvuukselliset aurinkolasit ovat rillirouskun pelastus. Käytettyäni silmälaseja kymmenen vuotta (!) hankin viime keväänä itselleni aurinkolasit, joilla näen. Ja voi pojat, siinähän muuttui koko elämä. Rillirousku voi poistua ulkomaailmaan aurinkolaseissaan ja nauttia valoisista päivistä. Valitettavasti arskat ovat vaikuttaneet negatiivisesti lippalakin käyttöön, kun aurinkolippa ei ole enää välttämättömyys, mutta tämä asia lienee helppo korjata.

<3: Laura

puheenaiheet ajattelin-tanaan podcastit kirjat
Kommentit (1)
  1. Pitäisi varmaan itsekin aloittaa tuota true detective -sarjaa, pitkään on ollut listoilla, kun olen kuullut niin paljon kehuja 🙂

    laitoin omaan blogiini kirjalemppareitani, jospa saisit niistä jonkin vinkin itsellesi 🙂
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    ida

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *