Suosikkiasiat juuri nyt

unladylike_joynash-2400.png

Telkkariohjelma

Eräänä päivänä kuulin täydeksi yllätyksekseni itseni sanovan: “Haluaisin katsoa Netflixistä tuon Sunderlandia käsittelevän jalkapallodokkarisarjan.” Onneksi olin avoimin mielin jalkopallon suhteen, sillä Sunderland ‘Til I Die on moniulotteinen ja kiinnostava kuvaus huipputason ammattilaisjalkapallojoukkueesta, joka toimii kuin suuryritys. Sisäpiirinäkökulman lisäksi kahdeksanosaisessa sarjassa kerrotaan myös fanien näkökulmaa: pelaajat, valmentajat ja toimitusjohtajat vaihtuvat, mutta faneille paikallinen futisjoukkue on lähes tärkeintä elämässä.

Podcast

Ehdottomasti Unladylike! Kuuntelin laihdutuskulttuuria käsittelevän tuplajakson iltapäiväkävelyllä. Tuplajakson ensimmäisessä osassa on vieraana Dietland-telkkarisarjsta (jota en ole vieläkään saanut katsottua, koska se on Amazon Primella) tuttu Joy Nash. Toisessa osassa puhutaan mm. laihdutuskulttuurin valkoisuudesta, joka on edelleenkin kehopositiivisuuden painolastina. Kuuntelin myös alkupäästä jakson, jossa on vieraana lihava joogaopettaja Jessamyn Stanley ja se oli myös IHANA ja superinspiroiva.

Kirja

Mertta suositteli mulle luettavaksi Heikki Kännön Mehiläistie-opusta ja minähän otin neuvosta vaarin. Mehiläistie on paikoin luennoiva ja taidehistoriallisella tietämyksellään briljeeraava, mutta parhaimmillaan kirja on täyttä huruilua aikamatkustuksineen, natsien salajuonineen ja dadailuineen. Jos realismi ja kuvaukset tavallisesta elämästä eivät kiinnosta, kannattaa laittaa lukulistalle Mehiläistie.

Ruoka

Viime aikojen suosikki numero yksi on ollut Lidlin Amerikan herkuista tutut McEnnedy-pannukakut. Vähän saman tuottajan vaahterasiirappia päälle ja avot! Onneksi näitä on tarjolla vain toisinaan, muuten voisi pian pannukakkuöverit kolkutella ovella.

Random-juttu

YouTuben joogavideot ovat piristäneet elämääni viime aikoina. Suhteeni joogaan on ollut monipolvinen (tästä voisi vaikka joskus kirjoittaa), aiemmin olen tarvinnut aina opettajan ja muiden osallistujien ryhmäpaineen, että saan itseni liikkeelle. Nyt olen kuitenkin alkanut hyödyntämään YouTubesta löytyviä joogavideoita ja joogailen melkein päivittäin kotona. Eniten teen Yoga with Adriene -videoita (koska Adrienen videoilla seikkailee myös hänen koiransa), mutta erityisesti kiinnostaa isompien ihmisten joogavideot. Jos tiedät hyviä YouTube-joogaopeja, niin kerro kommenteissa!

<3: Laura

Kuva: Unladylike

 

Kommentit (3)
  1. Adriene on ihan paras joogamuija! Tykkäsin tosi paljon tämän vuoden tammikuun 30 päivän Dedicate-joogahaasteesta, suosittelen sitä lämpimästi kaikille jotka haluavat päästä kunnolla joogan makuun. 

    1. Aloitin sen haasteen ehkä tammikuun puolessa välissä ja oon nyt päivässä 6. Ehkä pikku hiljaa alan tiivistää tahtia. Mutta se on kyllä hyvä muija ja hyvä joogasarja! / Laura

      1. Little goes a long way! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *