Ensiaskelia.

Pitkällisen harkinnan jälkeen päätin, että ainakin kokeilen, miltä blogin kirjoittaminen tuntuu. Sivupalkissa kerroinkin, että olen kohta kahden lapsen äiti ja teinivuosien ihastuksen lisäksi perheeseeni kuuluu vielä kaksi Espanjasta adoptoitua koiralasta, joista seuraa varmasti ihka omia juttuja myöhemmin. Iloa tuottavat perheenjäsenten lisäksi myös jatkuvat sisustus- ja remonttiprojektit, joiden suunnittelua, etenemistä ja valmistumista olen muutaman vuoden ajan kuvannut. Projektimme Rivariremontti on tosin tähän asti ollut ikuistettuna vain kotikoneen loputtomien valokuvakansioiden uumeniin, mutta nyt uuden alkavan äitiysloman kunniaksi halusin uuden harrastuksen ja blogin perustaminen tuntui sopivan jännittävältä. Toisaalta rakkaat vanhat harrastukseni; kirjoittaminen ja valokuvaus tulisivat taas myös aktiiviseen käyttöön. Ja oma aika – tiedätte varmaan kyllä. On kortilla, tarpeellista, tärkeää ja ansaittua.

P5174253.jpg

 

Remonttiprojektimme on ollut käynnissä jo muutaman vuoden. Pienin askelin ja huone kerrallaan 70-luvun lopulla rakennettu rivitaloasuntomme on uudistettu. Alun opiskelijabudjetilla maalailut ovat nyt vaihtuneet vähitellen vähän perusteellisempiin remontteihin ja mieheni lapsuudenkodista on tulossa ja jo tullutkin meille täydellinen ja omannäköinen koti. Koska remonttipuuhissa on häärännyt välillä vaikka millaista työmiestä, ajattelin, että ehkä blogi toimii tarvittaessa minulle myös terapeuttina, kun huonosti käyttäytyviä rakennusmiehiä voi tylyttää blogissa. (Ja ehkä uhkailla: mä NIIN laitan tän mun blogiin..) Remonttiviidakossa seikkaillessa on tullut selväksi, ettei kaikki aina mene sovittujen sääntöjen mukaan, siisteys tai hyvän työn määriltemät eivät aina ole tekijän ja asiakkaan kanssa yhteneväiset. Mutta tokihan joukkoon mahtuu ihanuuksia; hyvästä palvelusta ja onnistuneista projekteista myös hyvän täytyy kuulua ja onneksi niitä onnistumisia on toistaiseksi ollut enemmän kuin näitä ”hermot menee” – remppajuttuja. Ohessa kuvia alkutilanteesta – perusteellisempia juttuja kohteista myöhemmin.

 

IMG_3744.jpg

P4211467.jpg

 

Remontti- ja sisustusjuttujen ohella inspiroivat löydöt ja ihmiset luultavasti saavat tilansa tässä blogissa. En tiedä vielä mitä ja mihin tämä harrastus minut vie, ensiaskeleet ja muutokset ovat aina jännittäviä

Henna_seepia.jpg

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *